gwiazdeczka-79 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 Hej, mam pytanko odnośnie kłopotów z zajściem w ciążę, może któraś z was miała podobną sytuację, to będę wdzięczna za info. Jestem już po 3 inseminacjach które nie przyniosły oczekiwanego rezultatu-dzidziusia.zażywam clostibelgyt, brałam także fostimon a teraz jestem na etapie menoparu. Dwa razy podano mi pregnyl na pękniecie pęcherzyka , pomogło -jajeczko zostało uwolnione ale niestety do zapłodnienia nie dosżło. Wszystkie wyniki badań które do tej pory przeprowadzono mam ok, i nie wiem w czym tkwi proble, czy to moze być kwestia mojej psychiki i tego że tak bardzo chcę zostać mamą czy to juz coś poważniejszego, lekarz mówi że powinno być ok, ale ile mam czekać , która inseminacja da w końcu dzidziusia, a mozę zdecydować sie na in vitro??? co o tym myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co o tym mam myślec Napisano Kwiecień 8, 2008 rozumiem ze starasz sie dop 3 miesiące?? dopiero po roku bez efekty mozna powiedziec ze istnieje problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdeczka-79 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 za pomocą inseminacji staramy sie już cztery cykle, bo niestety naturalne kilkuletnie starania nie przyniosły rezultatu, dlatego też lekarz po tych kilku bezowocnych latach zalecił inseminację i też nic, cierpię na policystyczny zespół jajników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 8, 2008 jest tu kilka tematow poswieconych na ten temat zagladnij sobie i popytaj tam dziewczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2*2 Napisano Maj 13, 2008 owulacja to nie wszystko - a masz drożne jajowody? nie ma wad budowy macicy? co z hormonami tarczycy i prolaktyną? A jak armia męża - sprawna czy o obniżonych parametrach - to wszystko ma wpływ na to czy powiedzie cię IUI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach