Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logika

O moim byłym co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość logika

Nie był moim pierwszym. Kiedyś mi masował plecy, było tak przyjemnie... nagle poczułam na plecach kropelkę... odwracam się i pytam \"Kochanie, co się stało, dlaczego płaczesz\"? A on na to \"Bo jak sobie pomyślę, że wcześniej ktoś cię dotykał..." Heh... Związek skonczył się tym, że on mnie zostawił w bezczelny sposob, zdradzając, odszedł do innej bez wyjaśnienia. :) Jak można wpaść z jednej skrajności w drugą?:)

Gość hihihahabum
boze, co za palant z tego twojego bylego. nie masz czego zalowac.

Gość logika
nie żałuje :) Bo nikt więcej mi nie mówi, że brzydzi się mojego ciała, ponieważ wczesniej ktoś je dotykał :) w sumie to nie wiem dlaczego on się ze mną związał, ja go kochałam, ale on miał takie problemy .. :D

Gość trtr
odnośnie twojego pytania o to jak można... wg mnie właśnie takie osoby jak on, rozemocjonowane, niedojrzałe, wręcz infantylne, są bardziej skłonne do zdrady niż osoby stabilne emocjonalnie

Gość logika
Chamidło :) Inaczej tego ująć sie nie da :) Ten fagas kiedyś powiedział, że odciąłby mi te części ciała które kiedyś ktoś dotykał... hmm musiałby mnie poćwiartować chyba. A póżniej sobie ot tak, poszedł... do innej. Może ona była dziewicą?

Gość Szukanie dziury w całym
A może on był pedofilem? Jak lubił niedotykane:)

Gość kolorowe marzenia
Skąd ja to znam.....tylko od jednej osoby w życiu słyszałam słowa: brzydzę się Tobą- w odniesieniu do mojej przeszłości. I pomyśleć że facet po 30.... Także....na pocieszenie: nie jesteś przypadkiem odosobnionym...niestety

Gość kolorowe marzenia
NIe wiem jak logika...ja ubawu nie miałam bo tkwiłam w tej relacji dwa lata i co gorsza...wybaczałam...wszystko. Taki masochizm:) Mnie też to on kopnął w cztery litery...za pomoca sms-a. Sama rozkosz. I pomyśleć że byłam prawie święta jak mnie poznał.

Po co się przejmować takimi tekstami? Nie lepiej wręczyć na pożegnanie prezent w postaci sztucznej waginy - i to koniecznie jeszcze nierozdziewiczonej z oryginalnego opakowania?:) Niech ma jak lubi. I asta la vista, najlepiej do pracy w piekarni - świeże, chrupiące, a dotyka tylko kupujący:):):)

Gość logika
Ja wtedy niedowierzałam własnym uszom.. Tym bardziej, że ja dla niego nie byłam też pierwszą kobietą... Z poprzednią chodził 4 lata, a rzucił ją też bez słowa wyjaśnień, mi natomiast powiedział, że jest wolny.. Tamtej dziewczynie nawrzucał, że nie chce zyc z ALBINOSEM (miała dośc jasną karnację)..

:):):):) Albinos:):) też ładnie:) Michael Jackson by się ucieszył z komplementu: A jak mu za biało, to może Lepper by go zadowolił? Szkoda klawiatury...

Gość logika
:):):)

Gość asdfds
no coz niektorzy maja wyidealizowane podejscie do takich spraw i nie ma co narzekac - jesli ich nie spelnialas mogl tak postapic... czy ty sie z tym dobrze czulas ? moze i nie ale wynikalo to z tego e nie moglas sie do jego wymagan dostosowac