Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazy woman

POMOGE W J.ANGIELSKIM

Polecane posty

Gość to ja ja ja
A może pomożesz mnie nauczyć? :) Szukam porządnego korepetytora on line

Gość to ja ja ja
tylko mnie nie błagaj---z penetracji nici gdyz posiadam dziewczynę

Gość to ja ja ja
podszyw powyżej i wszyskie inne bzdury to podszyw

Gość dsfuitaegkjreuidfrkdftrhg
Witaj. Mam do napisania dialog między dwoma osobami, tylko nie wiem jak się za to zabrać i jak napisać po angielsku. Bardzo proszę cię o pomoc. Oto jego treść: 1. Nazywasz się Emily Richardson. Chciałabyś pracować w wakacje w USA. Dzwonisz do Kate-koleżanki, która praowała w USA w zeszłym roku-żeby uzyskać dodatkowe informacje. Jeśli nie ma jej w domu zostaw jej wiadomośc. W rozmowie przez telefon: -przedstaw się i wyjaśnij dlaczego dzwonisz -poproś aby Kate skontaktowała się z tobą -podaj swoje imię, nazwisko, numer telefonu oraz adres e-mailowy. 2. Wynajmujesz mieszkanie razem z Kate. Dzwoni do niej znajoma. -wyjaśnij że Kate nie ma w tej chwili w domu i poinformuj kiedy wróci -zaproponuj osobie dzwoniącej aby zostawiła wiadomość -zapewnij, że przekażesz wiadomość Kate. Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem jak się za to zabrać. Ten dialog nie musi być długi.

Gość dsfuitaegkjreuidfrkdftrhg
Proszę o pomoc! :-(

- Good afternoon. Emily Richardson speaking. I''m phoning about the holiday job in the USA. I know Kate worked there last year. - Here is Kate's mum. She\'s out. She\'s just phoned she\'ll be later. - Could you ask Kate to contact me? - That\'s no problem. Can you give me your details? - My name is ....., telephone number...., e-mail..... - Thanks. That\'s very kind of you. Good bye. - Good bye. - Hello. Who\'s speaking? -This is Kate\'s friend. Could I speak to her? - Sorry, she\'s out at the moment. Can I take a message? - Could you tell her to phone my brother as soon as she is at home? It\'s urgent. - Ok, don\'t worry. I\'ll tell her. - Thanks. Bye. - Bye. Jak umiałam, tak napisałam. Jak bedą błędy to sory :D, chociaż nie przypuszczam, żeby jakieś duże były :) Mam nadzieje, ze pomogłam.

sorki ze tak pozno...moze juz za pozno. rozmowka 1: - Good morning, Emily Richardson\'s speaking.I would like to speak with Kate, because I need information about her work in the USA. - Unfortunately she isn\'t at home now. - Oh, what a pity. I would be grateful if you could tell her to contact me as soon as possible. - no problem. - Thank you. My name is Emily Richardson, my telephone number is ...... and an e-mail address is.... - I promise to tell her about your call as soon as she comes. - Thank you, good-bye - good-bye

Gość szewczyk burczymucha
bardzo ladny angielski u obu pan. Jedna uwaga. W USA odbierajacy telefon od razu sie przedstawia, a nie pyta sie kto dzwoni. W Polsce jest z jakichs wzgledow odwrotnie.

rozmowka 2: - hello, is Kate at home? - no, she isn't, she's on a date. and who's speaking? - My name is..... - do you want to leave a message for her? i promise to tell her about your call. - ok, could you tell her that I can't meet her tomorrow at 5? - no problem. bye - thank you, bye.

Gość nie moge go zniesc
szewczyk: szkoda,ze u Ciebie z ang gorzej:) Nie poprawiaj ludzi,bo sam robisz bledy:) idioto