Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b5h6 67 67

Pasty wybielające, płyny itd. Pomagają Wam?

Polecane posty

Gość b5h6 67 67

W zwiazku z tym, ze zdjelam aparat to zabki sa marnego koloru. Kupilam jakies tam pasty wybielajace niby, ten płyn co ma usuwac przebarwienia itd. nie zalowalam kasy. uzywam tylko tych"wybielajaachy" i ...,. zero efektu... co jest?

Gość najlepiej wybielic u dentysty
drogo ale efekt pewny. kiedys uzywalam paskow wybielejacych z apteki przez 2 tygodnie wedlug instrukcji i efekt byl widoczny. nie pamietam jakiej marki, ale chyba blenda med czy jak to sie pisze. pasty sa raczej malo skuteczne, a po pewnym czasie podrazniaja dziasla. paski tez podraznily, ale tylko na kilka dni.

Gość Asik482
A co ze skutkami ubocznymi? Jakaś nadwrażliwość zębów?

Gość b5h6 67 67
hmm, to ciekawe... ale nie mam tyle kasy zeby sobie fundnac cos takiego i to jeszcze nie bedac pewna czy zadziala.. a juz mi w domu dokuczaja ze mam zolte zeby...:(

Gość b5h6 67 67
no wlasnie, bo oprocz ze zolte to sa oslabione. uzywam takiej pasty od dentystki ktora ma je wzmocnic. i uzwyalam jakiejs tam pasty ktora tylko wybilala to byla oprocz zwyklego mycia zebow.. no i kurde nic.chyba jednak dentysta ale w mojej okolicy to same szuje.

Gość Asik482
No to biała perła czy my smile?? co lepsze?

Gość najlepiej wybielic u dentysty
pasty wybielajace oslabiaja zeby po jakims czasie, ale sa tez do wrazliwych zebow, tylko ja jakos efektow w wybielaniu nie widzialam szczegolnie jesli chodzi o zwykle sklepowe pasty do zebow. paski sie sprawdzily i pasty z zagranicy tylko. ale na twoim miejscu wybralabym dentyste.

Gość to podaje sie
a probowaliscie takiej pasty chyba francuskiej, ona jest koloru czerwonego, nazwy nie pamietam, ale cos z ..diamentem w nazwie

Gość Sabinosss
Kiedys próbowałam paski wybielające, Blenda Med czy jakieś za 60zł i w sumie fektu nie widzialam ;/

Gość Asik482
Mój dentysta mi powiedział, że mogę wybielić zęby ale nie u niego:) Ponoć strasznie to osłabia zęby, stają się wrażliwe na temperaturę i bardziej podatne na prochnicę. Poza tym nie jets to zabieg jednorazowy, trzeba powtarzac...;/

Gość gość
niektóre pomagają,niektóre nie

Gość gość
Mi pomogła wybielająca pasta - Elgydium. Cena warta swojej jakości. Dostępna w Aptece pod Smokiem.

Gość gość
ja płuczę szałwią

ja po pastach wybielających musiłem robić u stomatologa remitalizacje szkliwa,dajcie spokój,za to polecił mi żel wybielajacy dr martin schwarz home comfort+