Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

einzigartige

nie rozumiem jednego/co wam sie nie podoba w POLSCE??/

Polecane posty

Gość asasa
Polityka...

Gość ja tez tego nie widze
ale mentalosc polakow kaze im permanentnie na wszysko narzekac. jeszcze ze 3 pokolenia musza minac zanim to sie zmieni. albo i nie...

niskie zarobki, wysokie ceny, niebezpieczne ulice, ogólny rozgardiasz polityczno - gospodarczy tłumaczony od 18 lat komunizmem, ogóla bieda, która powoduje, że w ludziach budzi sie zawiść i agresja. Mieszkam tu, pracuję, darzę Polskę sentymentem ale nie lubię jej, ogarnia mnie niemoc jak patrze na to co się dzieje

Gość SkySky
widać, że nie byłaś za granicą w cywilizowanych krajach.

Gość ta najgorsza..
mnie się podobają góry (nie tylko Tatry) widok z mojego okna na jezioro zywieckie i piękny beskid podoba mi sie to, ze mam tu parę dobrych, naprawdę dobrych przyjaciół.

Gość ta najgorsza..
oj zle przeczytałam tytuł, myslałam ze pytasz co się nam podoba;)

Gość xyzet
mi sie kurwa nie podoba cena jebanego paliwa. nie dosc ze wyjebałem na dizla wiecej o 3 kafle niz za benzyniaka tojeszcze 95 = ON kurwa

zero zorganizowania, polityka poniżej pasa, nikt nic nie robi tylko dużo gadania i planów, zabierają się za niepotrzebne rzeczy, nie skupiaja sie na społeczenstwie, panstwie tylko na swoich portwelach a poza tym nie ma policji dla zwierząt , żadnych kompetentnych organizacji pomagającym im , spca, schroniska to jakaś pomyłka! mało? moge wymieniać więcej!