Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana znowu

zrobiłam sobie grzane wino

Polecane posty

Gość zdołowana znowu

ale nie pomogło. Nic nie pomaga. Moze walnąc głową w sciane? Cokolwiek, byle zadziałało. Jakieś sugestie?

Gość Załamana256987
A co się stało??

Gość zdołowana znowu
Podszywom mowie stanowcze WON. Nic specjalnego, jak zawsze, w porównaniu z innym jestem gorsza. W porównaniu z innymi mam gorsze zycie. Powinnam się juz przyzwyczaic ale k... nie mogę.

Gość klaudtnkaa
wygadaj się... wywal to z siebie :) to pomaga: ) a my będziemy pocieszać, tulić i nastrajać pozytywnie :)

Gość brzuchata mary
trzeba iść do psychoterapeuty koniecznie, jak Ci policzy odpowiednia za godzinę nauki to Ci się szybko rozjasni a i świat wypięknieje...

Gość ofe rma
"Powinnam się juz przyzwyczaic ale k... nie mogę. " to pracuj nad sobą. nic nie przychodzi samo.

Gość zdołowana znowu
żebyscie wiedzieli, jak pracuję... jak się rzucam na PM i inne takie. Nawet do kosmetyczki chocdze, ale i tak się nie lubie. Co bymnie zrobiła, jest nie tak, a inni nie robią nic a maja dane za darmo. Chociażby ładne rysy twarzy czy zgrabne nogi. BEZ wysiłku. A ja siódme poty wyleję i nigdy takich rezultatów nie soiągne. To mnie dołuje chyba najbardziej. :(

Gość nigdy nie mów nigdy...//...
A efekty osiągniesz najlepsze jak się pojawi Twój książe i bedziesz wiedziała ze jesteś dla niego jedyna na świecie :)) Powodzenia :))

Gość zdołowana znowu
Mój ksiażę juz się dawno w żabę zamienił. :O