Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faitth Hope Glory

Jak facet zdradzi jest chamem i prostakiem a jak kobieta to ja usprawiedliwiacie

Polecane posty

Gość Faitth Hope Glory

Nie raz czytałem tu co piszecie. Jak facet zdradzi to jest prostakiem chamem itd ( osadzaciue go od czci i piszecie najgorsze rzeczy ) Natomiast jak zrobi to kobieta to staracie sie ja niby zrozumiec i piszecie ze widocznie nie byla kochana, czula sie samotna itd :-o Skąd taka hipokryzja u kobiet ?

Gość uwaga .uwaga
eee, piszą tak bo to babskie forum każda płeć broni swojego tyłka :-D

Gość zdrady nic nie usprawiedliwia
nie ma znaczenia kto to zrobi, to jest odstępstwo od miłości i nie ma na to usprawiedliwienia. żenujące jest to, że tego nie wiesz :P

\"żenujące jest to, że tego nie wiesz\" to raczej chyba na tym forum tego nie wiedzą :) wystarczy znalezc temat w ktorym kobieta opisuje swoj niewinny :P flircik na necie i mamy setke głosow poparcia... ale niech jakas zalozy temat o tym, ze nakryla faceta na flirtowaniu przez net - te same nicki krzyczą \"zostaw go\", \"na pewno cie zdradza\" itp itd

Nie :P Moim zdaniem kazdy wcześniej czy później jest po którejś stronie a to cenne doświadczenie :) Nie mówię teraz, gdy już jest jakaś stabilizacja - to nie pożądane... ale każdy powinien mieć wliczone to w swój przebieg :D To dużo uczy ;) i ostrzega...