Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_sie

tabletki antykoncep--TYCIE

Polecane posty

Gość pytajaca_sie

Mam pytanie, czy tabletki antykoncepcyjne same w sobie moga prowadzic do tycia(po prostu--dawka hormonow) czy one powoduja zwiekszenie apetytu-a co za tym idzie tycie?? iI drugie pytanie--czy np podczas brania tabl mzna pic herbatki przeczyszczajace-typu Figura?? Mam zaparcia, ale jezli dostalabym rozwlnienie to nie ma zachowanej skutecznosci?? Jak to jest?? prosze od odp

Gość pytajaca_sie
up

Gość lena 1985
powiem tak słyszałam ze po tabletkach ktore zawieraja duza dawke hormonów przytyły...ja biore yasminelle i przytyłam 5 kg w ciagu 4 miesiecy . u mnie apetyt troche sie zwiekszył ale chodziłam za to na pilates a teraz na calanetics a i tak przytyłam...od miesiaca probuje zrzuciec te 5 kg ale waga ciagle mi sie waha raz waze kilo wiecej raz mniej wiec bez efektów... przytyłam głównie w pasie i w biuscie co dla mnie jest tragedia

Gość pytajaca_sie
ojej...ja mam problemy z nadwaga, raz jestem chuda raz gruba!! teraz jeste w wersji-FAT, wiec boje sie ogromnego przytycia;/

Gość tabsy same z siebie nie powodu
ją tycia. powodują to ze w organiżmie zatrzymywana jest woda, i zwiększają apetyt

Gość diane35
tablsy powoduja zwiekszony apetytu, rowniez na slodycze, jak tak mialam, ale dokad odstwilam schudlam juz 5kg i mam mniejszy apetyt a slodyczy to prawie wcale nie jem a wczesniej nie moglam bez nich zyc

Gość tabsy 2 lata + 10 kg
Brałam tabsy 2 lata - przybyło mi 10 kg wcześniej całe życie moja waga utrzymywała się na tym samym poziomie bez żadnych wysiłków z mojej strony :-( rzuciłam tabsy, ale kilogramy zostały minęło juz kilka lat, waga sie zatrzymała, utrzymuje się na tym samym poziomie, ale wciąż jest to o te 10kg więcej niż przed tabsami Nie mogę pozbyc sie tych 10 kg :-( Polecam prezerwatywy, używam ich od kilku lat, odkąd rzuciłam tabsy. Od prezerwatyw się nie tyje i dzieci nie ma.

Gość ja przytyłam 15 kg
na szczescie po odstawieniu schudłam sama z siebie 10 kg i juz tak nie tyje od byle czego, poprawiła sie tez przemiana materii. Nie polecam tego syfu