Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shamina777

slub z muzulmanem...jak to jest

Polecane posty

Gość Shamina777

Gość martynkaaaaaaaaaa
nie wiem

Gość Shamina777
czesc czy ktoras wyszla za muzulmanina.....jak to jest tak naprawde...zmienilam wiare na muzulmanizm.....nie dlugo slub

Gość Shamina777
a ktos wie

Gość i dopiero teraz si e
dowiadujesz? co za muzlumanka z ciebie jak nic nie wiesz ... mam nadzieje ze wyjezdzasz z europy gdziekoliwek jestes !

Gość islam a nie muzulmanizm
:O

Gość Shamina777
nie jestem w europie od 3 lat.......a wiem duzo.....chodzi mi o wasze doswiadczenia......moze ktoras ma meza....

Gość Shamina777
mieszkam w Egipcie....

Gość OH JEZUUUU...
Tak, ja juz jestem po rozwodzie z Libijczykiem, wiec do Egiptu blisko.... Nie polecam ,Egipcjanie to najgorszy narod oszustow, zlodziei i tak dalej... No, chyba, ze jestes taka szczesciara i trafilas na bardzo wyksztalconego i kulturalnego, w co nie wierze, bo nie proponowalby Ci zmiany religii.... Wejdz na portal nasza-klasa i zobacz moj profil, zobaczysz zdjecia moje, meza i mojego slynnego ubioru w Libii. Wystukaj nazwisko Algammoudi.

Gość trzeba być szaloną żeby
wyjść za mąż za muzułmanina!!

Gość szewczyk burczymucha
'slub z muzulmanem' 'zmienilam wiare na muzulmanizm' Islam, dziewczyno. Twoja nowa religia to islam.

Gość ajt
nie moge czytac o tym jak Polki przestaly sie szanowac. tragedia.

Gość propaganda dziala
oberzalam zdjecia na naszej klasie i dziwi mnie fakt, ze trzymasz dlaej fotki z eks mezem. generalnie jego wyglad nie wzbudza zaufania, choc ludzi nie ocenia sie na tej podstawie. ale jakos wizualnie nie pasujecie do siebie.

Gość propaganda dziala
te Polki nie sadza aby przestaly sie szanowac, a zlapaly p. Boga za nogi. niestety. wychowanie w tak zamknietym kraju jak Polska sprawia, ze takie zwiazki sa dla nich egzotyczne ;/

Gość ajt
"nie wzbudza zaufania"??? przeciez to typowy ciapaty z wyłupiastymi gałami!!! takiego sie na kilometr poznaje. no az nie chce mi sie wierzyc jak mozna byc tak naiwnym... kobiety sznujcie sie!! :(

Gość propaganda dziala
no a jak to mialam napisac? nie chcialam nikgo urazic. mnie dziwi jedno. tacy mezczyzni nie sa przystojni, a bariera jezykowa sprawia, ze nie sa tez czarujacy ani wygadani, wiec skad bierze sie ta milosc?

Gość ajt
bo niedowartosciowane polki lapia sie na ich suche teksty o "pieknych oczach" i juz.

Gość innniczka
Nasze Polki za biednego muzułmanina nie wychodzą. Więc KASA -o to chodzi.

Gość propaganda dziala
w programie Rutkowskiego pokazywali jak uwalniali Polki i zadna nie uciekala z wypasionej chaty, tylko z jakis lepianek..wiec trudno stwierdzic, ze chodzi o kase? chyba ze podnieca je jedna wycieczka do Egiptu;/

Gość Ex zona Araba
Moj ex maz to nie zaden ciapaty tylko Arab-Libijczyk. Ciapaty to Pakole i Indiany....

Gość ex zona Araba
Moj ex maz byl i bogaty i troskliwy i przystojny i bardzo kochany. To bylo na poczatku naszego zwiazku i potem malzenstwa. Roznice kulturowe, religia sprawily, ze musielismysie rozstac. A islam zrobil z mojego ex meza potwora.

ja miałem kiedyś kolezankę turczynkę, nigdy nie doszło do niczego więcej ale jej brat pewnego dnia kazał mi się trzymać od niej z daleka bo to się może dla mnie źle skończyć, a siostrę wtedy pobił za zadawanie się z "niewiernym" :( dla mnie to jakaś paranoja , wydaje mi się że tylko kobiety z zerową samooceną i bez własnego zdania lubią arabów , bo będac z nimi faktycznie nie mają żadnego zdania.