Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazylka_2

czy u was tez w rozmowach przewija się tematt..

Polecane posty

Gość bazylka_2

jego bylej? Nie sa razem od 2 lat, ze mna jest od pol roku a mimo to kiedy rozmawiamy o czyms co mialo miejsce w przeszkosci, pojawia sie ona, ze zrobila to, a ze on byl a nia tam. ja o swoim bylym nie opowiadam, bo niby po co . Bylo, minęło. Pozatym On, czesto taki milczacy, zamyslony. Czy moze ja przesadzam, jestem przewrazliwiona ?

Mysle, że przesadzasz... Tzn robisz z igły widły i sztucznie szukasz problemu. Powinnas przestac sie przejmowac, zacząć życ teraźniejszością i zupełnie nie zwracac uwagi na to, że on ją nadal kocha, a Ciebie wziął tylko do seksu i zeby nie być samotny :P

Gość bazylka_2
hehehe komiczne nie mogles dosadniej ując tego?? jestes facetem ( podobno:P ) dlaczego faceci wspominaja o bylych dziewczynach przy obecnych? to oznaka jakis uczuc jeszcze do bylej?

Gość bazylka_2
?

Gość bazylka_2
hehe, cos czuje ze probujecie mnie zdołować :O

a serio - moga byc rozne tego powody... moze nie ma pojecia, ze nie chcesz o tym słuchac... moze faktycznie ciagle o niej mysli... moze specjalnie troche gra na Twoich emocjach... powiedz mu, że nie tego nie lubisz... ja np raczej o bylych za duzo nie gadam, bo bylo ich dosc sporo, czasem dzwonią, czasem wpadne gdzies na nie i moja kobieta juz i tak wkurza sie ich istnieniem :P

laski tez o swoich bylych opowiadaja;) Czasami opowiada sie historie rozne i czasami nie da sie ominac tematu bylych;)

Gość bazylka_2
komiczne - Dzieki :) za "normalna" wypowiedz :P potrafisz zaskoczyć :P

przeszlosci chocby sie chcialo to nie da sie tak do konca zapomniec.... zawsze sie przypomni cos tam w jakims momencie.... ja z moim czasami sobie wspominamy naszych pioprzednich partnerow i czesto sie smiejemy bo sa to mile wspomnienia ale to tylko wspomnienia i mysle ze w przypadku twojego chlopaka jest tak samo :)