Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaaa23latka

To chore?Im gorzej się ubieram na dyskoteke tym wieksze mam powodzenie.

Polecane posty

Gość Julitkaaa23latka

Kiedys mi zalezało żeby się podbac na dyskotece zwracac na siebie uwage ubieram sie w spódniczki buty na obcasie i jakos wiele osób mnie zlewało.Teraz mnie to nie obchodzi ubieram sie skromnie zeby nie poweidziec luzacko tzn adidasy,trampki jakies spodenki do kolan zwykła bluzka prosta bez ozdób i dziwne bo mam tearz duzo wieksze powodzenie

Gość gdzie mi do ciebie
idź nago, zrobisz furorę

Gość gumka z majtek
moze chodzi raczej o to, ze masz wiecej lat i nabyłaś obycia z mężczyznami; nie boisz się, co o tobie pomyhslą, jak bdziesz tańczyć tak a nie tak, jesteś skoncentrowana raczej na własnej zabawie i nie jestes spięta

Gość gdzie mi do ciebie
na dyskotekę chodzi się potańczyć, a nie pokazać ciuchy.

Gość taka jakas see
faceci sie boja tzw lalus

Gość Julitkaaa23latka
Nie chodze w dresie tylko w zwykłych spodniach do kolan z materiału i bluzkach na ramiączkach bez ozdób poprostu skromnie zwyczajnie.

Gość Julitkaaa23latka
Najsmieszniejsze jest to że im bardziej skromnie tym wieksze powodzenie ostatnio ubrałam się na biało granatowo(raczej szkolny grzeczny ubiór) i bardzo duze zainteresowanie a ja zawsze myslałam ze dyskoteka to miejsce gdzie ubiór preferowany jest bardziej odwazniejszy niz na codzien

Gość to samo mam
kiedys dekoldy do pasa, ozdobki itp. teraz normalnie i powodzenie tez wzroslo razy 2:P

Pewnie myślą, że jesteś bogata :D Tylko bogatym odwala na tyle, żeby biegać w trampkach albo przeprowadzać się na łono natury w sam środek puszczy :)

Gość rozbroiłaś mnie rosalinda
:D niskie poczucie wartości. jak widzą zgrabną laskę to się boją kosza. jak chodzę gdzieś z moją superzgrabną i piękną koleżanką to zawsze zaczepiają mnie, tchórze.:D

Gość Ju...
Bezpieczniej nie rzucać się w oczy, przynajmmniej mniejsza szansa, że jakcyś idioci będą próbowali się dobierać.:o

no to normalne bo jak sie odstawiałas pewnie wstedy duzo facetow myslalo ze nie maja szans u takiej laski :P a teraz maja i podchodzą