Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zażenowany

Na imprezie biurowej kolega z mojego działu dobierał się do mnie

Polecane posty

Gość Zażenowany

Popiliśmy sobie z chłopakami, a pod koniec imprezy poszedłem do wc, był tam Jurek, młody architekt z mojego biura , zaczął opowiadać o swoich problemach w związku , a podem łzy mu leciały , zaczął się do mnie przytulać i całować po szyi i łapać za tyłek.:/ Jak mam teraz reagować? Co o tym sądzić? Czy mam z nim o tym rozmawiać?

jak zareagowac?po prostui jesli sytuacja sie powtorzy powiedz wprost ze nie jestes gejem i ze nie zyczysz sobie zeby taie incydenty sie powtarzaly!:classic_cool:

Gość Zażenowany
ale ja z nim pracuje w tym samym pomieszczeniu i głupio mi strasznie, staram się unikać go jak mogę ale na myśl pójścia do pracy az mnie skręca :(

O Matko! Od razu incydent. Małe kizie mizie, a Ty od razy aferę na całe kafe rozdmuchujesz.

Gość Zażenowany
Ja juz popadam w paranoję , wydaje mi się ,że wszyscy na mnie teraz dziwnie patrzą i gadają na nasz temat. Boję suię ,że przez to będę musiał sobie nowej pracy szukać .

Gość Ty złudzenie to ty jestes gej

Gość Zażenowany
Tak, bardzo zabawne!:/, tyle ,że mnie faceni nie interesują!

Pomyśl o tym, że on może się czuć jeszcze gorzej od ciebie. Jeżeli jest gejem lub bi i to ukrywa, teraz pewnie się strasznie wstydzi swojego zachowania. Ja na twoim miejscu udawałabym, że nic się nie stało, w końcu każdy ma czasem chwile słabości:) Jeżeli mieliście wcześniej ze sobą dobry kontakt, może sam ci kiedyś to wszystko wyjaśni, ale sądzę, że nie powinieneś z nim o tym rozmawiać, możesz go tylko wystraszyć. Jeżeli jeszcze kiedyś zachowa się podobnie, wtedy powiedz mu wprost, że jesteś hetero i nie chcesz być przez niego nagabywany

Zażenowany Tak, bardzo zabawne!:/, tyle ,że mnie faceni nie interesują! Weź zażenowany już nie rób scen, no naprawdę...