Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

kobietki mocno pocace sie-podajcie jakie antyperspiranty uzywacie i czy sa skute

Polecane posty

Gość nivea ja tylko taki ale jest j
jeszcze w aptece antydral bardzo skuteczny

Jak sie mocno pocisz to polecam antyperspirant leczniczy dostepny tylko w aptece- ETIAXIL. A tak poza apteka, to ja lubie nivea w kulce wersja DRY, a na drugim miejscu rexona w sztyfcie.

hmmmm nie poce sie az tak mocno,czasem bardzo czasem malo,po prostu dawno nie trafilam na jakis ekstra antper.tak myslalam ze moze vivhy...nie wiem,zawsze mam problem ze znalezieniem dobrego,nie wiem czy kulka,sztyft,spray....

jestem nastolatka...niestety mam problem z nadmierna potliwoscia pach i dloni (plamy na bluzkach, mokre rece). oczywiscie antyperspiranty z supermarketow nie daja nic oprocz niwelowania pszykrego zapachu. kupiłam sobie kiedys Antidrala...niestety nie pomogl mi za bardzo w sprawie pach ale na dlonie pomagal. teraz chce sprobowac Super Deo, jest to krysztal ktory ponoc nie ma w sobie chemi a pomaga...zobaczymy czy pomoze. pzdr.

Gość zuzka1980zuzka
Mój problem z potliwością, skończył się z momentem, kiedy koleżanka podpowiedziała mi abym spróbowała nowych dezodorantów spray i roll-on EVA NATURA. Szczególnie upodobałam sobie dezodorant antyperspirant EVA NATURA Sensitive, który nie zawiera alkoholu i skutecznie chroni przed potem 24h. To naprawdę działa!

Gość słoneczko101010
dla mnie najlepszy jest GARNIER MINERAL DEODORANT W SZTYFCIE ;) JEST BARDZO DOBRY ;)

Gość fusidimmo2p
gorąco polecam SORAYA antyperspirant 24h OXYGEN. biały zniebieską nakretka. dziala cuda. jak nic wczesniej. ladnie pachnie nie brudzi ubran. kupilam w kauflandzie za 8 zł