Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajlin

jej orgazm

Polecane posty

Gość hajlin

dochodzę tylko analnie..jakby sie facet nie starał orgazm przezywam tylko przez anal..czy ktoras kobietka ma podobnie?? Pytam powaznie wiec głupawe komentarze mozecie sobie darowac..

dlaczego sie podszywasz i piszesz nieprawdę w odbycie nie ma erogennych zakonczen nerwowych więc raczej nie masz orgazmu a przyjemność z seksu Strefy erogenne to sutki.łechtaczka,wejscie do pochwy i ewentualnie zewnetrzna okolica odbytu

Gość Chłoppp
jakis tam pajac...twoja wiedza na temat anatomi jest tak uboga ze lepiej zajmij sie swoim marketingiem i zarządziem i nie buźnij bo medycyna cie przerasta. Kobieta moze przezyc orgazm nawet od samych bodźcow psychicznych jak rozmowa o seksie itp, weź sie kurwa za nauke

Gość gadacie a polowa z was
jakby to byla prawda to przy wydalaniu kalu tez bys przezywala.

Gość Chłoppp
tumany kurwa, holota,

Gość hajlin
przy kazdym (facecie) jest tak samo.. to jest dla mnie-mega meczace__dla niego - depresjonujące, nie zawsze ma sie ochote na TAKI seks, na orgazm zazwyczaj ;) nie mam moim facetom nic do zarzucenia są super naprawdę..to chyba ze mna cos nie gra -bezorgazmowy przypadek :0

Gość hajlin
jakis tam skad ta teoria?! Plisssssssssssssser chłopaku-jestem zywym przykładem tego ze Twoja teoria nie ma zadnego poparcia w praktyce..

szkoda, ze tu nie chodzi o teorie anatomie. widocznie nigdy nie mialas zadnego orgazmu, bo analny poprostu nie istnieje.

jak tak masz że osiągasz orgazm podczas stosunku analnego to się ciesz z tego bo jestes ewenementem. Postaraj sie zmienić to bo jest to szkodliwe dla twojego zdrowia

Do wyboru do koloru Kobieta od mężczyzny różni się, także tym w przeżywaniu orgazmu, że może go osiągać na wiele sposobów. Odrobina teorii. * Orgazm łechtaczkowy – stymulacja łechtaczki, która jest bardzo unerwiona pozwala na bardzo szybkie szczytowanie. * Orgazm pochwowy – pojawia się także dzięki stymulacji łechtaczki, a raczej jej wewnętrznej części bezpośrednio połączonej ze ścianami pochwy. Jest dużo bardziej intensywny i mniej gwałtowny od łechtaczkowego, co pozwala na dłuższe doznanie przyjemności. * Orgazm punktu G – do tego rodzaju orgazmu mogą nas doprowadzić tylko mężczyźni. Pocieranie i ucisk na punkt G powoduje jego powiększenie i doprowadza do punktu kulminacyjnego. Jest to jeden z najtrudniejszych do osiągnięcia orgazmów, a fakty są niestety takie, że nie każda kobieta posiada ten punkt. * Orgazm cewki moczowej – pojawia się poprzez działanie oralnej stymulacji lub za pomocą palców. Jednak nie wszystkie kobiety mają, aż tak wrażliwą cewkę, aby móc osiągnąć szczyt poprzez jej drażnienie. * Orgazm sutkowy - towarzyszą mu skurcze pochwy i miednicy, a wywołuje się go odpowiednim pieszczeniem kobiecych piersi i sutków. * Orgazm strefowy – jest możliwy do osiągnięcia podczas pieszczenia małżowin usznych, szyi, karku, palców czy też ud. * Orgazm analny – osiągany podczas stosunku analnego lub pieszczenia okolic odbytu. * Orgazm wargowy – wywołuje go całowanie, przygryzanie, lizanie i pieszczenie ust. * Orgazm bez stosunku – może być osiągany wzajemnie przez kochanków za pomocą różnych akcesoriów na oczach partnera lub w samotności. * Orgazm wyobrażeniowy – możemy go mieć, jeśli mamy wyjątkowo bujną fantazję i tworzymy w wyobraźnie nieznane, namiętne obrazy.

raczej poeszczenia okolic odbytu w tym lechtaczki. sprawdz anatomie odbytu a bedziesz wiedziec ze to nie realne

Dla kobiety penetracja analna, często jest bardzo podobna do stosunku pochwowego. Pomiędzy pochwą i odbytem znajduje się tylko cienka błona, pobudzane są więc wszystkie te miejsca, które dają przyjemność przy zwykłym stosunku, ale też dodatkowo wiele innych. W pupie znajduje się bardzo dużo receptorów odpowiedzialnych za odczuwanie przyjemności, choć mało kto o nich jednak wie, a np: zwieracz jest elementem silnie związanym z orgazmem.

Gość hajlin
gadacie...idac Twoim tropem aplikujac sobie tampon powinnam miec orgazm tak? To tak nawiazujac do tego robienia kupy (wiedziałam ze bez watku kupy sie nie obejdzie...)-natomiast jakis tam.. Moze poprzyj swoja opinie jakimis twardszymi argumentami?

Gość hajlin
nikt nie powiedział ze łatwo :)

a ja uwazam ze mozna miec orgazm przy analiku i to nie jest takie dziwne i takie niezdrowe....hehe wrecz przeciwnie uwazam tez ze nie trzeba dotykac miejsc erogennych aby przezyc orgazm czasami wystarczy pełny luz i zaangazowanie .....

Gość hajlin
otóz to :D

Gość hajlin
tez tak typuje...normalnie jakas blokada----pewnie jestem przypadek kliniczny :/

u kobiet orgazm jest tylko wyłacznie od nastawienia psychicznego kobiety w przeciwienstwie do faceta.Dlatego tyle podano przykładów że może kobieta mieć orgazm a jeszcze dodam że sa sytuacje że kobiety maja zbiorowe orgazmy np. przy słuchaniu konecrtow jakiś idoli dawnej Beattes

wiem ze nie tylko ale chce powioedziec ze to tez ma znaczenie ja nie mogłam osiagnac tego szczytu rok z moim partnerem a teraz za kazdym razem heheh

Gość bikoz
mam głupi komentarz to go komuś daruję

Gość orgazm rowerowy
jeszcze taki bym dodała do tych wymienionych :D Wiem że to śmieszne ale od pewnego czasu gdy jadę rowerem zaczyna mi się dobrze robić i szybko muszę jakoś zmienić pozycję albo przystanąć, no bo kurde przecież można wypadek spowodować! Myślicie że powinnam zmienić siodełko, czy coś? ;)

Gość taka jakas see
ciesz sie,ze w ogole masz w jaki kolwiek sposob tez dlugo nie mialam orgazmu, musielismy odkryc tajemnice swoich ciał :P