Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normale ...chyba

normalne imiona dla dzieci-przezytek?

Polecane posty

Gość wacia nie ma majtek na ciebie
a biblię to kto napisał , mieszko pierwszy ? czy my mieszkamy w jerozolimie? izrael to taka sama egzotyka jak ameryka północna i taką samą rację bytu ma anna jak jessica, tym bardziej, że nie rozmawiamy o twoim dziecku, prawda ?

ja co prawda od kilku dobrych lat jestem dorosła..ale też mam nietypowe imię, a rodzice je nadali przeszło 20 lat temu więc to nie może być moda bo moda przemija a ta trwa od lat :D no tyle że ja nie mam na imię Vanessa, Cleo itp itd z obcego języka.. brzmiące po polsku a jednak inne od reszty :)

Gość spryciula_
bo to kwestia gustu i indywidualna sprawa i gowno cie to powinno obchodzic jak maja na imie gowniarze z twojej klatki :o:o:o

Gość a ja tam mam kalinke
autorko nie zabardzo sie przygotowalas... teraz to juz sa wlasnie imiona typu stas jas marysia zosia... i nie wydaje mi sie zeby to bylo cos zlego sa piekne, A tAK ok2-3 LAT TEMU NO MOZE NAWET 5 BYLY MODNE JULIE OLIWIE KRYSTIANY, I TAKZE NIE WIDZE W TYM NIC ZLEGO...JAKAS IDIOTKA TYLKO MOZE MIEC Z TYM PROBLEM.... JA NATOMIAST MAM NA IMIE AGNIESZKA I ZAWSZE W KAZDEJ SZKOLE BYLO ICH DUZO, PPROSTU W CZASIE KIEDY SIE URODZILAM BYLO TAKIE MODNE... I HEHEHEEHE NIE MAM Z TYM PROBLEMU...

Gość tylko dodam cos
kalinka -ladne imie:) Imiona dzieci nadawane prawie 30 lat temu w mojej miescinie/duze miasto wojewodzkie,srodowisko studenckie/ Ola,Marta,Ania,Tymoteusz,Wiktoria,Kamil,Tobiasz,Lukasz,Klaudia, Julia,Bartek,Martyna,Ewa-tyle pamietam:) i co wy na to?

imię jak i wszystko to rzecz gustu...mi podobają się imiona typu Kevin,Jessica....nie wyobrażam sobie żeby dać dziecku na imię np.Przemysław czy Zofia...tak samo jak ktoś inny nie wyobraża sobie żeby dać dziecku na imię Kevin...myślę że to jest każdego indywidualna sprawa i koniec...

Gość gość
Ja mam w domu Annę,Natalię Wiktorię i Natana.teraz mam miec bliźniaki i jak chce nadać dziecku imię daje pole do popisu mężowi i jak mi sie jakies spodoba to takie nadajemy.Beata Joanna Gracjan.podoba mi sie też Robert Klaudia Wg mnie to są normalne imiona takie co ładnieSIE wymawia i ladne jest w pisowni

Gość gość
W moim otoczeniu najblizsza rodzina znajomi sa takie imiona: Oliwia, Hanna, Szymon 2 razy, Filip, Gabriel, Emilia, Zuzanna, Jakub razy 3, Wiktor, Aleksander, Roksana, Moja córka bedzie miała na imię Pola :)

Gość gość
W moim otoczeniu najblizsza rodzina znajomi sa takie imiona: Oliwia, Hanna, Szymon 2 razy, Filip, Gabriel, Emilia, Zuzanna, Jakub razy 3, Wiktor, Aleksander, Roksana, Moja córka bedzie miała na imię Pola :)