Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wam tez

Czy Wam też jest tak przykro, gdy Wasz facet patrzy się na inne w sposób ....

Polecane posty

Gość Czy wam tez

w jaki na Was nigdy nie spojrzał?

Gość Czy wam tez
chyba nie ale dla mnie to strasznie przykre :O

tzn. w jaki? bo można to dwojako interpretować, aczkolwiek biorąc pod uwagę żałość postu, podejrzewam, że każda inna to cud świata, tylko na ciebie tak nie patrzy?

Gość czy to żart jakiś
????????????????????? nie wiem jak Ty ale ja bym nie była z kimś kto patrzy na mnie "obojetnie" jeśli już to zauważyłaś to jest coś z Wami nie tak :O z doświadczenia wiem że jak facet"pies na baby" nie może się powstrzymać przed obmacywaniem wzrokiem innych kobiet w obecności własnej to jak ona nie widzi przeleci wszystko co na drzewo nie ucieka :O

Gość do tematu
przecież właśnie powinno być odwrotnie: na Ciebie powinien patrzeć tak, jak na żadną inną, skoro jest twoim chłopakiem...

być może jesteście mniej zadbane od tej na którą się właśnie patrzy facet :-p nie dziwcie się, to powinno dać Wam do myślenia drogie kobietki :classic_cool:

Gość miłość jest ślepa
nie wiem czy to patrzenie jest pożądliwe czy może popatrzył na kogoś z miłością ale jedno i drugie dyswalifikuje faceta w 100% bo jeśli ja nie jestem jego gwiazdą to zwiazek nie ma racji bytu KROPKA

Gość porsche 911
no co maja sie patrzec na wasze tluste dupy ?

Gość no tak tyle lat razem
ja już nie pamiętam jak to było kiedys ale on na inne patrzy z taką radością, zafascynowaniem, z uśmiechem ja się chyba mu znudziłam dajecie mi do myślenia :(:(:(:(:(

Gość mój nie patrzy na inne
na inne w sposób .... bo gdyby to zrobił dostał by w pysk!!!!!!!!!!

Gość no to dobrze ci
czuj się naprawdę doceniona

Nie wiem jak mam nazwac to uczucie to jest chyba potworny bol. Skoro jest ze mna i mnie wybral to po co oglada te kobiety?! ma mnie jestem gotowa dac mu wszystko nawet poprosilam go czy chcial by mnie zobaczyc w jakims sexownym stroju to mozemy kupic na allegro ale widzialam ze wcale nie jest chetny. Ostatnio mielismy taka sytuacje ze on cos robil w kuchni ja w pokoju i na kompie leciala jakas glupia piosenka chcialam ja wylaczyc i skomentowalam ze jest glupia a on powiedzial ze ta piosenka kojarzy mu sie z pewna konkretna dyskoteka na ktorej byly super laski. Chce czuc ze to ja jestem dla niego piekna ze to mnie pozada wiem i to normalne ze jest duzo slicznych kobiet ktore mu sie podobaja ale a sama juz nie wiem. A jak ostatnoi skomentowalam ze nie przepadam za muzyka nelly furtado to on na to ze pewnie jestem o nia zazdrosna!!!!1 jak mam byc zazdrosna o kobiete ktora wyglada jak transwestyta i jest sztuczna bo z ekranu po ostrych przerobkach. Jak on mogl tak powiedziec. Czym sobie na to zasluzylam? Wiem ze mnie kocha naprawde duzo dla mnie robi jest kochany, ale nie potrafi a moze i nie chce dac mi uczucia ze jestem dla niego najpiekniejsza ... ja nie jestem prozna chce tylko czuc ze podniecam mojego faceta i miec motywacje zeby o siebie dbac... plakac sie chce.. ktory mezczyzna nie chce zobaczyc swojej kobiety w sexownej bieliznie? myslalam ze kazdy marzy o tym zeby miec taki widok przed oczami ale sie pomylilam...

Zapytalam sie go jakis czas temu jak on by sie czul jak ja bym tak robila a on na to ze by sie smial.. ale zobaczymy niech wie ze nie jest idealem i niech nie bedzie mnie taki pewny... nigdy nie pokazujcie facetom jak bardzo bardzo mocno wam zelezy!!!!!!!!!!!! nie ma nic gorszego niz zbyt pewny facet , okazujcie milosc ale nie do przesady

Gość hippiska no to jestesmy
w podobnej sytuacji :O

mój tylko patrzył, ale w sposób taki jak na eksponaty w muzeum, tłumaczył, że przecież i tak ich nie weźmie do domu, bo do jego domu wstęp mają tylko wybrani :-D zreszta ja też lubie popatrzeć na ładne kobiety, w jakimś ludnym miejscu wlaściwie patrze tylko na nie, człowiek lubi patrzeć na ładne rzeczy przecież :-) ale jeżeli Ty twierdzisz, ze na inne patrzy z pożadaniem ai nna Ciebie nigdy by tak nie spojrzał to dobrze pomyśl o całej tej sytuacji, tak z boku na to spójrz i juz będziesz wiedziała co zrobić

aha, jeszcze coś każdy facet patrzy na inne kobiety, tylko pewnie niektórzy lepiej sie z tym kryją lepiej się z tym pogodzić

ja wiem ze sie patrza... ale niech nie robi tego przy mnie! W sumie taka sytuacja miala miejsce tylko raz ta dziewczyna byla wysoka blondynka zlookal ja od dolu do gory i jak tu sie czuc kobieta w 100 procentach jak na dodatek oglada w necie ogromne piersi i mega zgrabne laski ( tak sa zatytuowane te filmiki) plakac sie chce , a dla mnie to ze jest facetem i niby wzrokowcem to nie jest tlumaczenie!!!!!!!!!! Czy oni zdaja sobie sprawe jaka krzywde moga wyrzadzic swojej partnerce?!!! to my dla nich spedzamy godziny przed lustrem a oni sie zabawiaja przed kompem i szukaja silniejszych doznan bo stara partnerka juz sie nudzi... zastanowcie sie nad tym

no z netem to bym nie chciała wiedzieć, lepiej zeby się krył ale jezeli widzieliśmy jakąś fajną laskę "na wyjściu" to razem ją sobie oblookiwaliśmy i wcale mi to nie przeszkadzało, w koncu to ze mną sypiał a nie z nią :-D

Gość no jasne że tak
Jak nie możesz być gwiazdą to bądz chociaz plastrem :O

to do mnie z tym plastrem, czy do hippiski? bo ja się plastrem nie czułam w najmniejszym stopniu, wręcz przeciwnie :-)

dajcie spokoj z tymi docinkami nie po to tu jestesmy... a ja mysle ze ci ktorzy patrza napewno nas kochaja i lubia sex z nami ale skrycie marza o wyuzdanej suce... taka prawda szybko sie nudzimy

Gość kanapkaa
A JA MAM MEZA KTORY WALI SOBIE KONIA PRZED KOMPUTEREM I OGLADA FILMY EROTYCZNE MIMO ZE KOCHA SIE ZE MNA I CO JA MAM POWIEDZIEC A NA DODATEK OSTATNIO ZAUWAZYLAM JAK POSCIAGAL SOBIE MNOSTWO TAPET DO TELEFONU Z GOLYMI BABKAMI W STRINGACH Z CYCKAMI NA WIERZCHU

Gość kanapkaa
A CO DO OGLADANIA SIE NA ULICY ZA INNYMI TO NIERAZ SIE POPLAKALM Z TEGOPOWODU ZE PATRZY NA INNE A JA JESTEM GORSZA PORAZKA

Gość kanapkaa
NA TO CHYBA NIEMA LEKARSTWA OGLADALI SIE I BEDA OGLADAC ZA INNYMI TAK JAK I OGLADALI FILMY EROTYCZNE I WALA KONIA TO I TAK DALEJ TAK BEDZIE NIE ZMIENIMY CHYBA TEGODZIEWCZYNY BO TAK JUZ MA BYC TYLKO JAK SIE Z TYM POGODZIC POWIEDZCIE ???

prsche 911 polaola ale on juz ja zruchal od gory do dolu możesz rozwinąć wypowiedź? bo nie rozumiem o co kaman

no ale to miłe jak faceci sie ogladaja za nami:Pdlatego staram sie aby tak było.Oni są wzrokowcami i to normalne raczej myśle...

Nie jest mi przykro bo nie mam takiego problemu. W zyciu bym sie nie zgodzila by moj facet pozeral wzrokiem inna dziewczyne. On o tym dobrze wie wiec nawet tego nie probuje!:)

Gość qwerty 123
faceci to chuje i taka jest prawda

Gość qwerty 123
nawet jak bedziesz super laska i tak bedzie sie chuj gapil i walil gruche przed kompem

Gość prsche 911
macie jakis defekt w urodzie skoro sie patrza na inne