Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Dziewyczynki kochane ja na chwilę. Zrobiłam przed chwilą test - pozytywny. Nie wierzyłam zrobiłam 2 inny pozytywny :) Martwię się tylko bo boli mnie podbrzusze jakbym miałA DOSTAĆ OKRES :( A nie chcę!!! Czy to normalne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 No to moje gratulacje :D Częśc dziewczyn mówiło o tym, że bolał je brzuch jak na okres. A kiedy ty masz termin @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierrka002 Napisano Kwiecień 9, 2008 tak , nieraz boli brzuch z powodu zagniezdzania sie zarodka GRATULUJE !!! ALE jezeli bardzo sie martwisz tym bólem to idz do lekarza on cie uspokoi 3maj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia1 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 TO GRATULACJE:)co do bóli to nie za bardzo znam sie na tym, ale na tym forum przeczytałam że niektóre kobitki tak własnie mają w pierwszych tygodniach ciąży!pozdrawiam gorąco i jeszcze raz gratuluje!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Dzięki :) Miałam dostać 4 dni emu ale nie było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Ale się cieszę :D Normalnie. Przez ostatni tydzień powiększył mi się biust i bołał mnie w dodatku dostałam zgagę co mi się nie zdarza. Boję się tych bóli mam wrażenie że zaraz @ będzie :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość griszka Napisano Kwiecień 9, 2008 Gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 To gratulacje jeszcze raz. Fakt jak się denerwujesz to idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierrka002 Napisano Kwiecień 9, 2008 fajnie ze sie cieszysz:) zycze zdrowia tobie i twojej "fasolce" buźka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Ja miałam wrażenie, ze zaraz dostanę @ chyba do 12 -13 tygodnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3007 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Gratuluje :* wiesz, ja chyba też jestem - chciałabym ale zobaczymy... powinnam dostać okres 3 tygodnie temu, ale nie mam, bolą mnie piersi, powiększyły się, odczuwam ból tak jak na okres ale duużo mniejszy, tylko takie pobolewanie co jakiś czas, no i zrobiłam test ale zrobiłam go 2 tygodnie temu i wyszło że nie jestem w ciązy, ale okresu nie ma nadal, a dodam że na okres nigdy piersi mnie nie bolały :) więc trzymam za nas kciuki :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no nohhahskd Napisano Kwiecień 9, 2008 gratulacje!!! a ból brzucha jest możliwy... :) ale dla spokojnosci idz do lekarza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3007 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Gratuluje :* wiesz, ja chyba też jestem - chciałabym ale zobaczymy... powinnam dostać okres 3 tygodnie temu, ale nie mam, bolą mnie piersi, powiększyły się, odczuwam ból tak jak na okres ale duużo mniejszy, tylko takie pobolewanie co jakiś czas, no i zrobiłam test ale zrobiłam go 2 tygodnie temu i wyszło że nie jestem w ciązy, ale okresu nie ma nadal, a dodam że na okres nigdy piersi mnie nie bolały :) więc trzymam za nas kciuki :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Ja też 3 mam za was wszystkie kciuki :) Zaraz mojemu narzeczonemu powiem :D Śmiał się od kilku dni już ze okresu nie mam :)Ta 2 kreska to już po paru sekundach się pojawiła :D Aż mi się w głowie zakręciło ale pognalam do apteki po 2 test bo bałam się że to nieprawda. Drugi to samo pozytywny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratuluje ci z calego serca Napisano Kwiecień 9, 2008 a ja wczoraj zrobilam test i nic:(:( moze za wczesnie bo @powinnam dostac dopiero za kilka dni:( mam nadzieje ze nie dostane. powiedzcie jak to jest z tymi testami kiedy najlepiej zrobic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooooooo----------- Napisano Kwiecień 9, 2008 lina malina masz 22 lata??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3007 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 jak jest się w ciąży przynajmniej 3 tyg. to test wyjdzie zawsze o kazdej porze dnia i nocy prawidlowo, więc ja jutro szykuję sie do ponownego testowania :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Tak mam 22 lata. Ale ten nie mogl sie pomylić prawda? Nie 2 rożne testy ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lina_Malina22 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 A jak jutro pojde do gina to nie bedzie za wczesnie?? Zobaczy juz cos czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach