Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina_Malina22

Jestem w ciąż!!!! Udało się

Polecane posty

Dziewyczynki kochane ja na chwilę. Zrobiłam przed chwilą test - pozytywny. Nie wierzyłam zrobiłam 2 inny pozytywny :) Martwię się tylko bo boli mnie podbrzusze jakbym miałA DOSTAĆ OKRES :( A nie chcę!!! Czy to normalne???

Gość iskierrka002
tak , nieraz boli brzuch z powodu zagniezdzania sie zarodka GRATULUJE !!! ALE jezeli bardzo sie martwisz tym bólem to idz do lekarza on cie uspokoi 3maj sie:)

TO GRATULACJE:)co do bóli to nie za bardzo znam sie na tym, ale na tym forum przeczytałam że niektóre kobitki tak własnie mają w pierwszych tygodniach ciąży!pozdrawiam gorąco i jeszcze raz gratuluje!!

Ale się cieszę :D Normalnie. Przez ostatni tydzień powiększył mi się biust i bołał mnie w dodatku dostałam zgagę co mi się nie zdarza. Boję się tych bóli mam wrażenie że zaraz @ będzie :(:(:(

Gość griszka
Gratulacje.

Gość iskierrka002
fajnie ze sie cieszysz:) zycze zdrowia tobie i twojej "fasolce" buźka:)

Gratuluje :* wiesz, ja chyba też jestem - chciałabym ale zobaczymy... powinnam dostać okres 3 tygodnie temu, ale nie mam, bolą mnie piersi, powiększyły się, odczuwam ból tak jak na okres ale duużo mniejszy, tylko takie pobolewanie co jakiś czas, no i zrobiłam test ale zrobiłam go 2 tygodnie temu i wyszło że nie jestem w ciązy, ale okresu nie ma nadal, a dodam że na okres nigdy piersi mnie nie bolały :) więc trzymam za nas kciuki :))))))

Gość no no nohhahskd
gratulacje!!! a ból brzucha jest możliwy... :) ale dla spokojnosci idz do lekarza :)

Gratuluje :* wiesz, ja chyba też jestem - chciałabym ale zobaczymy... powinnam dostać okres 3 tygodnie temu, ale nie mam, bolą mnie piersi, powiększyły się, odczuwam ból tak jak na okres ale duużo mniejszy, tylko takie pobolewanie co jakiś czas, no i zrobiłam test ale zrobiłam go 2 tygodnie temu i wyszło że nie jestem w ciązy, ale okresu nie ma nadal, a dodam że na okres nigdy piersi mnie nie bolały :) więc trzymam za nas kciuki :))))))

Ja też 3 mam za was wszystkie kciuki :) Zaraz mojemu narzeczonemu powiem :D Śmiał się od kilku dni już ze okresu nie mam :)Ta 2 kreska to już po paru sekundach się pojawiła :D Aż mi się w głowie zakręciło ale pognalam do apteki po 2 test bo bałam się że to nieprawda. Drugi to samo pozytywny :D

Gość gratuluje ci z calego serca
a ja wczoraj zrobilam test i nic:(:( moze za wczesnie bo @powinnam dostac dopiero za kilka dni:( mam nadzieje ze nie dostane. powiedzcie jak to jest z tymi testami kiedy najlepiej zrobic???

Gość ooooooooooooo-----------
lina malina masz 22 lata???

jak jest się w ciąży przynajmniej 3 tyg. to test wyjdzie zawsze o kazdej porze dnia i nocy prawidlowo, więc ja jutro szykuję sie do ponownego testowania :))))