Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EBE

Do ginekologa - w czym?

Polecane posty

I drugie pytanie. Jak np macie na nogach skarpetki - sciagacie je do badania?

Gość sdfyguhj
W czym chcesz. A skarpetek nie ściągam.

Mysle zalozyc dluzsza bluzke by nie paradowac z golym tylkiem. Skarpetki podczas badania? Wyglada to smiesznie..:/ acha... Czy spotkalyscie sie z jakas docinka/komentarzem ginekologa gdy bylyscie ogolone..albo mialyscie paseczek z włoskow?

Gość jenny20
ja tam ściągam razem ze spodniami, zwłaszcza jak mam tak zwane ,,antysexy" czy jak kto woli ,,antygwałty". W dumie w tyłku mam co sobie lekarz pomyśli (bo grunt to byc czytą umytą i świeżutką, ale jakoś dla własnego komfortu pozbywam sie skarpetek:)

Gość a po kiego
ściągać skarpetki?:O

Gość jenny20
a co do komehatrzy, to mnie to osobiście nie spotkało, ale kumpela opowiadała że trafiła na takiego starszego pana w przychodni i jak ja badał cały czas ją opieprzał, że kobiety niepowinny sie golic w miejsacach intymnych, że to nie zdrowo itd.:)pan sie chyba zatrzymał w dwudziestoleciu międzywojennym:)

Dziewczyny podzielcie sie opiniami. Nie jestem nastolatka a mam takie problemy..:) Chce poprostu nie byc smieszna.

Gość szewczyk burczymucha
jak to po co?!? Przeciez jakos trzeba pobrac odciski palcow stop. Przez skarpety ciezko.

Gość ja skarpetek nie zdejmuję
nie mam zamiaru boso po podłodze do badania się przemieszczać. Jeszcze jakiegoś grzyba złapię. Myślisz, że po wyjściu każdej pacjentki myją podłogę?

Gość a po kiego
hehe a może żeby usłyszeć od gina, że to nie ortopeda?;)

Gość a po kiego
a poważnie, to chyba wystarczy, że jesteś świeżo umyta, a to jak wygląda Twoja okolica bikini nie powinna interesować nikogo oprócz Ciebie i Twojego partnera, tyle;)

To moze zaloze jakies ładne podkolanówki :) W ogóle to jestem zestresowana..najgorsze,ze problem z jakim ide nie jest mały..:(

Gość a po kiego
bez przesady;) myślę, że ten lekarz już sporo widział w swoim życiu zawodowym i Twój problem go nie przerośnie;)

Problem jest naprawde duzy. Krwawie miedzy okresami, po stosunku.. A w ogole to jutrzejsza wizyta skonczy sie tylko na rozmowie. Problem w tym,ze nie mam okresu a plamie/krwawie delikatnie.. Pewnie to wyklucza badanie.. :(

Gość a po kiego
nie martw się na zapas, bo i po co? wszystkiego dowiesz się na badaniu, a delikatne krwawienie nie wyklucza badania na pewno wszystko będzie dobrze:) powodzenia:)

Dziekuje "a po kiego" Tak bardzo bym chciala wiedziec co mi jest i zaczac sie leczyc..

Gość nie wyklucza badania
stawiam, że możesz mieć nadżerkę i zapalenie szyjki macicy - ginekolog amator

Gość a po kiego
naprawdę nie zamartwiaj się na zapas:) dobrze, że idziesz do gina, a nie liczysz na to, że problem sam się rozwiąże podejrzewam, że zwyczajnie możesz mieć nadżerkę i przez to szyjka macicy krwawi po stosunku, ale teoretyzować nie będę, bo lekarzem nie jestem bądź dobrej myśli:)

Tez o takiej diagnozie myślałam. Mam nadzieje,ze dostane leki a nie bede musiala isc do szpitala :(

Przeczytalam,ze krwawienie przeszkadza w badaniu, w cytologii.. Jesli bede musiala czekac az przestane krwawic to chyba nigdy sie nie doczekam. Brzmi okropnie - prawda?:(

W gumiakach... EBE, daj spokój, idziesz w tym, w czym Ci wygodnie. Ginekologa obchodzi tylko, żebyś zdjęła majtki, skarpetki i cała reszta to Twoja sprawa. Może jakbyś rozebrała się ze wszystkiego, mógłby się zdziwić, ale dobry ginekolog nie skomentuje tego, poza subtelną informacją, że nie jest to konieczne. Trzymaj się :)!

Gość ________________
a ja zawsze do gina chodze w samonośnych i nie mam problemu bo ich nie ściągam, tylko majteczki

Z tego calego stresu dostalam @ i chyba nici z wizyty. Dobrze,ze mam jeszcze pol dnia - mialam wizyte dopiero wieczorem wiec moze wszystko sie jeszcze uspokoi. :(

Gość ze niby...
ze niby okres bedzie trwal pol dnia, do wiezora znaczy? hehe hehehe hehehe :D :D :D

Gdybys przeczytala topic uwaznie wiedzialabys,ze powodem pojscia do gina jest krwawienie miedzy okresami..to,ze teraz krwawie moze nie byc @ tylko plamieniem wiec moze przejsc mi do wieczora..rozumiesz?

Gość ze niby...
moja droga, plamienie charakteryzuje się tym, że nie jest krwawieniem. To po pierwsze. A po drugie czytam uważnie właśnie, napisałaś, że dostałaś @ a @ oznacza potocznie miesiączkę a nie plamienie. Ja rozumiem. A ty? :-)

Nie bede sie wdawac w szczegóły ja to u mnie wyglada :) ale mialam na mysli krwawienie..niewazne. Rozumiem,ze juz rozumiesz. Pozdrawiam!:)

Gość krwawienie nie przeszkadza
w badaniu jego przyczyny. Nawet lepiej, bo będzie wiedział lekarz skąd to krwawienie

Gość bhdknfgd
ja zawsze chodzę w spodniach

Gość bhdknfgd
a skarpetek nie sciągam ,nigdy