Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie moj nick

Chudy facet to tragedia

Polecane posty

Gość facet musi miec klate
jak nie ma, to wylewa swa gorycz na kafeterii jak juken sruken

Gość Gumisie
Chudy nie powinien być spasiony też nie :P jeśli już to szczupły / dobrze zbudowany. Ale ja i tak wole dziewczynki :D więc się nie będę kłócić. Śmieszy mnie tylko jak idzie jakiś chłopak z dziewczyną, udaje nie wiadomo kogo a wygląda jak wieszak w obcisłych spodenkach i w dodatku jest węższy ode mnie w barach :D a ja nie jestem jakiś pudzian :P

Gość fddsf
a brzuch ma tez miec?

Gość parszywe bydle
dziewczyny uwielbiają ogromnych facetów, dlatego mieszkam w siłowni, wpierdalam koks, waze juz 118kg i zmieniam samochod bo sie nie mieszcze. Kobiety uwielbiają napakowanych, chudzielce to cioty zadna na was nie spojzy

Gość wrrrrrrrona
No to tak moj facet jest chudy ja za to okragla co mnie strasznie irytuje ..... Karmie go ale to nic nie daje .... W sexie glupio sie czuje do tego jego wszystkie ex byly szczuple i szliczne wrrrrr.....

malutki moze byc bo spali sie go w dwa dni, do chudych facetow: jedzcie wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cwiczcie troche miesnie bo jak sie idzie ulica i widzi takich chudyh facetow to blleeee

może być chudy, wazne żeby miał szerokie ramiona i był wyższy ode mnie :P. Kocham szczupłych, nienawidzę napakowanych idiotów :D