mona m. 0 Napisano Kwiecień 10, 2008 Witam , pytanie jak w temacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiadaczka Napisano Kwiecień 10, 2008 to nie kwestia slabych butów, tylko beznadziejnych chodnikow, pelnych dziur, wystajacych plytek, itp. Dopoki w PL nie bedzie normalnych nawierzchni (do chodzenia i jezdzenia) to buty beda sie nuszczyc i rozwalac. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ambra i jeszcze raz ambra Napisano Kwiecień 10, 2008 ja kupiłam buty w ambrze-po 3 miesiacach sie zepsuły:( ale zwrócili kase:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oleńka 11 Napisano Kwiecień 10, 2008 Ryłko, Ryłko i jeszcze raz Ryłko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona m. 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Ryłko też wydaje mi się ok :) Może jeszcze ktoś się wypowie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rylko moze i jest Napisano Kwiecień 11, 2008 trwaly, ale wiekszosc modeli jest jak dla strszych pan. nie modne i nie ladne, a jak juz sie trafia to takie neutralne;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ked Napisano Kwiecień 12, 2008 bata... nawet jak kupujesz po sezonie mas 2 lata gwarancji. W sumie mam od nich naście par, ale w przyopadku żadnej nie musiałam reklamować... Rekord biją moje półbuty do biegania (zwykłe, proste, czrne), którym jesienią stukną 4 lata.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ecco, kazar... tyle mogę polecić z takich'babskich' butów aaa i jeszcze stara polska firma : syrena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach