Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maly_Ksiaze

naczynia do karmienia

Polecane posty

poszukuje jakiegos fajnego zestawu do karmienia tzn.miseczka ,kubeczek itp. napiszcie co polecacie a czego nie i zastanawiam sie jaki kubek niekapek najlepszy kupic no to do dziela...................;);););););););)

ja mam miske z canpola za 7 zl i 2 miske z platków nestkle z krolikiem... mala je lubi bo jak je zupe to sobie kaze pokazywac czy juz widac na dni krowe albo królika :D:D:D lyzeczki tez mam z canpoka z króliczkami. Kubek niekapek mam aventu ale sluzy do zabawy bo malą nie umie z niego pic i nie chce się uczyć... W ikei tez są fajne zestawy do jedzenia dla dzieci.

tez mam zwykł ą miseczkę,tylko,że moją jeszcze nie kręcą rysunki na dnie,ale moge polecić miseczke na wyjazdy,wypady itp http://www.allegro.pl/item341096648_tommee_tippee_miseczka_do_karmienia_z_lyzeczka.html sprawdza sie rewelacyjnie,łyżeczka zmienia kolor jezeli jedzenie jest za ciepłe,pokrywka dobrze sie trzyma.Jedzonko wolno stygnie i mozna podgrzewać w mikrofali.My właśnie takiej uzywamy gdy wychodzimy na dłużej(do znajomych lub za miasto do rodziny)

Te miseczki które są zalecane dla małych dzieci są odpowiednio wyprofilowanie, łyżeczki podobnie, dlatego z reguły wskazuje się je jako najlepsze naczynia. Poza tym są wykonane z odpowiednich materiałów, które nie zaszkodzą dziecku.

Gość jajajajajajaja
a co ma wspolnego wyprofilowanie miseczki z jedzeniem bo nie bardzo rozumiem, ja mam taki zestaw jak mi sie podobal a nie ze lyzeczka ma byc takla nie inna nie do przesady :/ czasem je w zwyklym talerzu i zyje :/

Gość niektóre z was to
ale Ty chcesz kupić to swojemu 3 letniemu dziecku? czy to dla kogoś?

ja mam jakas miseczke i lyzeczki z pepco - chyba canpola. ale slyza one do zabawy, bo moja nie zje niczego plastikowa lyzeczka z plastikowego talerza. patrzy na rodzicow i bardziej jej sie podobaja nasze sztucce i talerze. wiec obiadek je w malej szklanej salaterce widelcem albo lyzeczka..

ja mam jakas miseczke i lyzeczki z pepco - chyba canpola. ale slyza one do zabawy, bo moja nie zje niczego plastikowa lyzeczka z plastikowego talerza. patrzy na rodzicow i bardziej jej sie podobaja nasze sztucce i talerze. wiec obiadek je w malej szklanej salaterce widelcem albo lyzeczka..