Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

bezsenność

Polecane posty

Czy jest tu ktoś, kto cierpi na bezsenność? Jak sobie z tym radzicie? Ja nie mogę się normalnie wyspać od miesiąca. Nie mogę zasnąć. W nocy się budzę parę razy. A potem rano nie mogę wstać, bo jestem pół-przytomna. Specjalnie piszę na \"życiu uczuciowym\", a nie \"zdrowiu\", bo wiem, że moje problemy są spowodowane bardzo trudnymi zdarzeniami z mojego życia. Nie wiem już, co mam zrobić, żeby wrócić do równowagi :-(

Jak znajdziesz jakis sposób, daj znac..tez cierpię na bezsenność ..od bardzo dawna..tyle że ja i rano nie moge spać. Sypiam po 2-3h...brrrrrrr straszne

a próbowałaś się leczyć? Bo ja właśnie czytam na różnych stronach internetowych. i wygląda na to, że powyżej miesiąca to już jest poważny kłopot i kwalifikuje się do leczenia.

Gość gość
Dokładną diagnostykę robią w Vitanea przy Podłęskiej w Krakowie. Warto się tutaj umówić na konsultację. Mojej siostrze pomogli, a przez wiele lat miała problem ze snem. Lekarze tylko załamywali ręce. Sam mam do nich teraz iść na takie badanie metodą Volla i jestem ciekaw co mi wyjdzie.