Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.panna.ehiosanc.

wejdz! rozerwij sie

Polecane posty

Gość to ja kseno zapomniałam hasła
Poproszę 🖐️

Gość pani michałowa
nooo umielbiam wymyslać piosenki, tylko o czym ta ma być??

Gość Eteraaa
najlepiej o milosci tempego dresa do jakiejś dziuni ;]

Gość to ja kseno zapomniałam hasła
To ja zacznę 🖐️ Śpiewamy na melodię "Powiedz starym gdzieś ty był" :classic_cool: "SRaz Piesek wlazł na drzewo i tak się drze: "Ooooo Ewooooooo" 💤 Ale Ewa go nie chciała, chociaż dziecko już z nim miała :classic_cool: I tak się zdenerwowała, że nim spostrzegła jego pytonga w ustach miała 💤 Piesek krwawi jak w horrorze ! Nawet dr Burski nie pomoże 🖐️

Gość granaty rozdają czy co
??????????????????????

Gość Eteraaa
jestem, fajowy, jestem odlotowy dobrze doje krowy dlaczego nie chcesz mnie ? (oł je) chce cie w sianie, chce na polu, i w traktorze, chciał bym z toba całą nocke mucić zborze, marze o twych białych udach, pieknych ustach, i nie wierze kiedy mowia zes jest puustaaa .... :D

Gość cycó feat czambałamba
jestem wesoły romek chętnie wyliżę sromek lala lala lalalala umum tatatata dzikidens dzikidens tej tamtej i po tobie każdej dobrze zrobię lala lala lalalala umum tatatata dzikidens dzikidens

http://www.wrzuta.pl/audio/kk1fMqkvtI/tymon_transistors_-_wies_jak_malowanie wieś niewymownie piękna i inspirująca woń krowiego łajna wszechogarniająca cały ranek z tobą chcę ubijać masło później zarżnąć prosię, zasiąść do obiadu chcę twej sielskiej pupy w wianie, me kochanie chcę się z tobą parzyć w gnoju i na sianie chcę cię głuszyć nad jeziorem i w strumyku na mokradłach, w stawie, stajni i chlewiku twój tata patrzy koso - pora się wykazać zrobić podorywkę, zreperować składak kocham sielskie życie w tym cudownym miejscu stertę brudnych naczyń w obsranym obejściu chcę twej sielskiej pupy w wianie, me kochanie chcę się z tobą parzyć w gnoju i na sianie chcę cię głuszyć nad jeziorem i w strumyku na mokradłach, w stawie, stajni i chlewiku chcę twej sielskiej pupy w wianie, me kochanie chcę się z tobą parzyć w gnoju i na sianie chcę cię głuszyć za młockarnią po ciumaku Tancujemy :D