Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka777777777

bardzo nierowna plytka paznokcia

Polecane posty

Gość natka777777777

hej DZiewczyny! Mam problem, moze cos poradzicie. Mam bardzo nierowna plytke we wszystkich paznokciach u dloni. Sa to takie garby na paznokciach. Skorek nie wycinam juz od bardzo dlugiego czasu, bo slyszalam ze to moze byc od tego, wiec zaprzestalam. Czy ktoras ma podobnie i sie pozbyla tego problemu? czy w ogole mozna sie tego jakos pozbyc ?

Gość gość
Używaj systematycznie porządnej odżywki, powinno się udać mocno odmienić sytuację i sprawić, że te paznokci będą wyglądały o niebo lepiej. Pewnie, że niczego nie zrobicie od razu, potrzebny czas, ale new nails powinno pomóc.

Gość gość
Świetne hybrydy macie w new nails - solidne, trzymające się, nic nie odpada, a płytka paznokcie w doskonałym stanie. Przy czym ja zawsze jednocześnie korzystam z odzywki więc i to ma znaczenie.

Gość gość
Na wzmocnienie wystarczy new nails i systematyczność. Doprowadzenie płytki do fajnej kondycji to kwestia kilku tygodni, ale wszystko jest zdecydowanie do zrobienia i po prostu dacie sobie radę - u nas to wystarczyło.

Gość gość
Stosuj systematycznie na wzmocnienie odżywkę new nails, zobaczysz jak wiele da się zdziałać, wtedy poprawa będzie zdecydowana. Powiedzmy, że u mnie w krótkim czasie udało się wiele zmienić i płytka wygląda w porządku.

Gość gość
Uzywajcie systematycznie new nails - to powinno być wystarczające dla poprawy stanu płytki, Zrobi się twarda i zdrowa. Nie oczekujcie, że natychmiast będzie lepiej. Duża poprawa jest do ogarnięcia naprawdę szybko - trzeba tylko chcieć.

Gość gość
Przede wszystkim dbałość o podstawy - new nails robi mega różnicę. Wiem jak to wyglądało u mnie, ale ogólnie żeby doprowadzić płytkę do normalności, trzeba temu poświęcić ogrom czasu, ale wszystko będzie dobrze.

Gość gość
Podstawawy, zdecydowanie podstawy. Wtedy docelowo będzie na pewno tylko lepiej. Płytka na dojście do normalności potrzebuje wiele czasu, ale wszystko jest do zrobienia. Z czasem może ona naprawdę wyglądać znakomicie.