Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mhorecka

Badanie do pracy magisterskiej

Polecane posty

Witam Państwa! Jestem studentką V roku psychologii w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. W bieżącym roku akademickim będę pisać pracę magisterską z psychologii prokreacji i aktualnie jestem w trakcie prowadzenia badań. W tym celu poszukuję par małżeńskich/partnerskich, które zechcą wziąć udział w moim badaniu. Zdaję sobie sprawę, że jesteście Państwo od czasu do czasu „atakowani\" podobnymi prośbami o pomoc w pracach magisterskich/badawczych. Jednak prosiłabym o przemyślenie mojej. Moim celem badawczym jest zbadanie więzi małżeńskiej przed porodem oraz to, jak wygląda ona od czasu narodzin dziecka. Badam również więź ojca z dzieckiem. Myślę, że jest to bardzo ciekawy temat, który może zainteresować nie tylko mnie. Stąd moja gorąca prośba: szukam par, które spodziewają się pierwszego dziecka, kobieta jest w III trymestrze ciąży. Para (niekoniecznie małżeńska) powinna mieszkać razem co najmniej od roku, ale nie dłużej niż pięć lat. Udział w badaniu polega na dwukrotnym wypełnieniu kilku kwestionariuszy przez kobietę i mężczyznę. Pierwsze badanie zostanie przeprowadzone teraz w III trymestrze ciąży, następne kilka tygodni po narodzinach dziecka. Samo badanie nie trwa długo, jest anonimowe, a wyniki rozpatrywane będą grupowo. Kwestionariusze prześlę drogą mailową - mój adres: mhorecka@gazeta.pl lub mhorecka@op.pl - odpowiem na wszystkie pytania, wątpliwości. Jeśli spełniacie Państwo powyższe kryteria, macie chęci i troszkę czasu serdecznie zapraszam. W mailu zgłaszającym chęć wzięcia udziału w badaniu proszę o podanie informacji z jakiego jesteście Państwo forum. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam Magdalena Horecka-Kuszmar

Bardzo dziękuję osobom, które zdecydowały się na wzięcie udziału w moim badaniu, ale wymagania są ogromne - potrzebuje jeszcze około 50 par - może znajdą się jeszcze jakieś chętne pary w III trymestrze ciąży? Zapraszam serdecznie. Magdlena Horecka-Kuszmar

Gość taktaktaknienienie
mantodea a którego dziecka się spodziewasz?

Badanie jest anonimowe, a wyniki będą rozpatrywane grupowo. Jednym z kryteriów jest to, że para musi się spodziewać pierwszego dziecka. Bardzo zapraszam - będę wdzięczna za pomoc!

Badanie trwa nadal - bardzo proszę pary w 7, 8 lub 9 miesiącu ciąży o wzięcie w nim udziału. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam serdecznie Magda

Badanie trwa nadal - bardzo proszę pary w 7, 8 lub 9 miesiącu ciąży o wzięcie w nim udziału. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam serdecznie Magda

Witam serdecznie! Może znajdą się jeszcze jakieś chętne pary w III trymestrze ciąży. Potrzebuje jeszcze ponad 20 par, dlatego będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam Magda

Ja bym pomogła, ale ja dopiero 5 miesiąc jestem :)

do: Bubba23 Ponieważ badanie potrwa jeszcze 2 miesiące, będzie Pani mogła w nim wziąść udział. Za około 2 miesiące wysłałabym do Pani kwestionariusze z prośbą o wypełnienie. Dziękuję bardzo:) do:okokokokokokoko Bardzo dziękuję za chęć wzięcia udziały w moim badaniu. W taki razie poprosze o Pani maila:) Pozdrawiam serdecznie Magda

Dziękuję! Właśnie wysłałam kwestionariusze:) pozdrawiam Magda

Witam serdecznie! Czy znajdą się jeszcze jakieś chętne pary w 7, 8 lub 9 miesiącu ciąży? Badanie trwa nadal. Serdecznie zapraszam!:) Magda

Badanie trwa nadal, więc zapraszam serdecznie:) Będę wdzięczna za pomoc! Pozdrawiam Magdalena Horecka-Kuszmar

Gość kenta
Ja jestem w 7 miesiącu i to będzie moje pierwsze dziecko

Witam serdecznie! Dziękuję za zgłoszenie. Bardzo proszę o podanie maila - bądź napisania do mnie na mhorecka@gazeta.pl lub mhorecka@op.pl. Pozdrawiam serdecznie Magda

Witam serdecznie! Może znajdą się jeszcze jakieś chętne pary w III trymestrze ciąży. Potrzebuje jeszcze ponad kilku par, dlatego będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam Magda

Witam serdecznie! Badanie trwa nadal. Zapraszam chętne pary w 7, 8 i 9 miesiącu ciąży. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam Magda