Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angolek

Bielsko Biała i okolice- kto idzie na piwo? D

Polecane posty

Zastanawiam się, czy jest tu na forum ktoś z Bielska albo okolic. :D Zgłaszać się. :p

Był już niejeden topik dziewczyn(i nie tylko)z B-B i okolic,ale wszystkie zdechły.:(

Lol! To całe szczęście, bo już myślałam, że dziewczyny "zdechły". :p No cóż... szkoda. :(

Gość JA TEZ ŻYJE
:D witam

Wiem wiem. ;) Chinka właśnie jesteś jedyną osobą, o której wiedziałam, że jest z Bielska, bo już kiedyś spotkałyśmy się na jakimś topiku. :p

Byłam w spiączce ;) przez ponad 2 lata ale już wróciłam :)

Spoko Chinka, nie ścięłyśmy się ani nic z tych rzeczy. :p Już sama nie pamiętam co to był za topik. :D Ale Ciebie zapamiętałam. :p No widzę, że jest nas coraz więcej. :D

Które z knajp...? Hmm... Ja tylko lubię pizzerię Da Grasso. :p Czasem wypiję jakieś piwo w Klimacie (ale to nie mój świat), ewentualnie w Nirvanie. :)

W Klimacie bywam tylko z jakiejś konkretnej okazji (np mecz), czasami z moim facetem, ale sporadycznie bo mają tam jednego pysznego drinka :classic_cool:, częściej chodzę do Magnum, Taboo, a jak ma być romantycznie i w małym gronie głównie żeby pogadać to do Karafki na Podcieniach :)