Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chętna na eksperyment

Mój mąż zdradził mi swoją fantazję...

Polecane posty

Gość Chętna na eksperyment

że chciałby zobaczyć jak posuwa mnie jakis obcy facet. Powiedział, że strasznie go to podnieca. Ma pomysł, żebym umówiła się, nagrała na video i dała mu do obejrzenia. Najpierw odpowiedziałam, ze chyba jest nienormalny, albo zboczony i pewnie mnie nie kocha... ale teraz, po miesiącu, pomyślałam - czemu nie...? Jeśli ma to nam obojgu sprawić przyjemność... Tylko nie mam pomysłu, gdzie znaleźć kandydata. Znajomi odpadają... Macie jakis pomysł? I w ogóle co o tym myślicie. Może ktoś juz zrealizował podobną fantazję?

Gość Pieknotka w w w w
to moj tez tak ma, jestem z nim o 4 lat, teraz mam prawie 0 sexu z nim. Ja jestem jeszcze piekniejsza niz bylam wiec nie wiem o co lata. Raz mi zdradzl ze jego kolega mowil mu ze dostaje orgazm za kazdym razem jak mnie widzi, A ze to jego najlepszy przyjaciel , to on mu powiedzial , ze za jakas kase moze mnie pobzykac!!!! Szok , myslalam ze to zart, pytam go czy mowi powaznie , a on na to :" a ty bys nie chciala sie zabawic" Ja mowie ze jak bede chciala to sobie kogos znajde i sie zabawie.. Zreszta sex mi sie przejadl jest przereklamowany.. JEdno i to samo, same male kutaski wokol.

Gość crunczips
to sie nazywa ZPZ zespoł prowokowanej zdrady i jest t o fachowo opisane w literaturze :)

Gość żona zadowolona
Sex przereklamowany??? Nic podobnego, po prostu miałaś pecha, trafił ci się jakis prostak, który pewnie walił cię jak w bęben, bez fantzaji. Ja mam 40 lat i sex ciągle daje nam mnóstwo frajdy. Pewnie, że jest inny niż 20 lat temu, ale czy gorszy...? Co do fantazji, to mój też kiedyś dał mi do zrozumienia, że podnieca go jak inni faceci np. na plaży na mnie patrzą i jakby dane mu było zobaczyć jak kocham się z jakimś to chyba by umarł z podniecenia... Może to zrobię, jak będę chciała się go pozbyć... :)

Gość Chłop ze wsi Ursynów
A ile masz lat Chętna?

Gość pierced boy
chetnie bym sie umowil na sex bez zobowiazan , moja zona nie ma potrzeby na sex moze to robic raz w miesiacu, a ty masz pozwolenie od meza na zdrade super