Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

timbuku

chicco multiway lub lite way - znacie te wozki?

Polecane posty

widzialyscie je na zywo? prowadzilyscie? probowalscie podbic? jak sie sprawuja? prosze o pomoc w wyborze :)

naawdę nikt nic nie wie? :( przeglądałam forum wózkowe na gazeta.pl ale piszą raczej o kolorach multiwaya a lite way praktycznie nie ma opini :(

Gość uuuuuuuuppppppp

Gość zatroskana
chemical - lite way to chyba nowosc... ja sie z kolei zastanawiam nad simplicity :)

Gość uuuuuuuuuupppppppppppppp

podbijam temat, czy któraś z mam powozi już Lite Way\'em?? :) strasznie napaliłam się na ten wózek, po kilku mies. obserwacji spacerówek inne już mi się opatrzyły. Więc przyszła pora aby spojrzeć łaskawym okiem na Lite way.

ooooooo ktos wyciągnął mój temat :) nie kupiłam Lite Waya, kupiłam Maclarena xlr i jestem mega zadowolona :D Chemical na innych topikach pisała kiedyś o Lite Wayu - dzieckiem trzęsło niemiłosiernie - aż ją ręce bolały :O najwięcej trzesienia było na przednich pojedynczych kołach - wózek fajny do jeżdżenia po galeriach, marketach, prostych asfaltowych drogach nie po jakichkolwiek wertepach :O Pozdrawiam!

timbuku :D buuu jednak :( a on taki fajny zgrabniutki i zwinny, ale te przednie koła faktycznie wyglądają jakby miały na wertepach odpaść, zwłaszcza jakby tak uruchomić skrętne. może ktoś ma jeszcze jakieś inne doświadczenia? :) może nawet pozytywne :D:D:D

obejrzałam już troszkę tych spacerówek "malutkich i zwinniutkich", i żaden z nich nie był amortyzowany, także maclareny, czemu więc nimi nie trzęsie a chicco nadrabia za nie wszystkie? Wie ktoś może? Pytam z ciekawości :)