Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

jakie te baby potrafią być okrutne...

Polecane posty

jestem zgrabną, szczupłą dziewczyną i widze ze na zajęciach niektóre kobiety, które są już blisko 40-stki nie moga na mnie patrzeć, ciągle jedna tylko mówi ale ona jest chudziutka itp. pewnie ma anoreksje... ale ja wcale nie jestem chuda tylko szczupła, mam tyłeczek wypięty, biuścik, wszystko jest w porządku. dodam ze mam 167 cm wzrostu, waże 55 kg.

Gość manka24
masz dziewczyno problem....nie wiem moze jakas grupa wsparcia Ci pomoze?

Zazdroszczą, nic sie nie prejmuj starymi lampucerami. Noś sie wśród nich z podniesionym czołem, niech wiedzą kto góruje wygladem ;)

Gość sdfs
a nie masz przypadkiem raczej wzrościku i wagusi?

Gość Gicior
Właśnie wrzuć fotkę, to Ci powiemy prawdę!

Gość myślę więc jestem
Wydaje mi się, ze Ty masz tak wybujałe ego, tak Ci sie tylko wydaje, że one Ci zazdroszczą :P

Gość tezcostezcos
Jak ważysz 55 kg przy 167 cm, to rzeczywiście do anorekscji daleko :P Mam 175 cm i tyle ważyłam i też wszystko mam na swoim miejscu. Jesteś pewna, że się nie przesłyszałaś? Może mówiły coś o zadzieraniu nosa? :D

vanessa, ja z kolei mogę powiedzieć, że w porównaniu ze mną to jesteś niemalże gruba :D:D:D ale wiem, o czym mówisz, kiedyś chodziłam na siłownię (dla utrzymania ogolnej formy) i jako jedyna nieodchudzająca sie kobieta w grupie też nie mialam lekko, teraz dla formy to jeżdżę indywidualnie na rowerze :D:D:D