Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOWWWW

Wlasnie dowiedzialam sie, ze jedna z kolezanek jest bita przez kolege w pracy!

Polecane posty

Gość WOWWWW

Chyba byli kiedys razem, on ma teraz zone ale oni wciaz wygladaja jak papuzki nierozlaczki. Ona jest cicha i spokojna, ofiara idealna, wszyscy wiedzieli co sie dzieje, ale siedzieli cicho, a teraz on sie czuje juz tak pewnie, ze w miejscach publicznych ja oklada! Dodam, ze to nie sa Polacy. On sprawia wrazenie milego faceta, takie cieple kluchy, a tu prosze! Jestem w szoku! Rozmawialam wlasnie z kierownikiem na ten temat, ale raczej niewiele da sie zrobic bo ten gosc to pupilek dyrektora! Co zrobilibyscie w takiej sytuacji?

Gość ajt
powiesiła bym za jaja. bewnie jakies araby brudasy. u nich to norma ze kobeita jest traktowana jak pies. tylko ze teraz sa w polsce. ;/

Gość fv8754rgf5ty
u nas takie problemy mozna zalatwic pod pierwszą lepszą silownią, za kilka stów... Naprawdę zabawnie wyglada gosc, kiedy przychodzi do pracy i wyglada jak mis panda :P No i zawsze mozna zaserwowac powtorke :D

Jeśli to arabusy to wszystko w normie. Niech się cieszy, ze w ogóle pozwala jej przebywac w tpwarzystwie innych mężczyzn :)

Gość trtr
a niech ją zatłucze na śmierć za jednym zasiadem będzie kilka korzyści: - on uwolni społeczeństwo od swojej obecności, bo pójdzie do więzienia - w pracy zwolnią się dwa miejsca i może zajmą je normalni ludzie - będzie mniej o idiotkę która trzyma się faceta żonatego i katującego ją, na dodatek na pracy nie umie się skoncentrować zapewne

Gość WOWWWW
Tak! On jest arabusem a ona jest hinduska albo jakas taka, w dodatku ma tez meza i dziecko! to nie w polandzie sie dzieje tylko w anglii. ja nie wiedzialabym o calej sprawie bo pracuje w biurze ale na tasmie pracuje polki i maja dosc patrzenia sie na to co sie dzieje dlatego dzisiaj przyszly do mnie. ale co ja moge jesli ofiara nie chce nic zrobic, i na pewno sie boi bo ten gostek moze powiedziec jej mezowi o ich romansie! ale baby sa glupie kurde.

Gość fajnakolezanka
Skoro nie wiesz jakie ma pochodzenie ... "a ona jest hinduska albo jakas taka"

Gość WOWWWW
No kurcze nie wiem, tez jestem wrazliwa na te tematy bo moja mama byla bita przez ojca psychola, i wciaz z nim jest!!!!!!!!!! Ja nigdy bym nie poszla na taki oklad i chuja bym upier....

Gość WOWWWW
A kogo to obchodzi z jakiego kraju ona pochodzi, to bezbronna kobieta, i nikt nie ma prawa na nia podnosic reki.

To jedź na bliski wschód i powiedz to tamtejszym facetom :o Taka jest ich kultura i tyle. Ty tego nie zmienisz.

Gość zglosic na policji
chocby anonimowo;-)

Gość WOWWWW
Raczej sie nie podoba, odkad bicie sie podoba komukolwiek, glupie gadanie, nie jest latwo sie uwolnic od kata. A to co kto tu mowi o ich kulturze to tez nie ma racji. A w Polsce to niby inaczej jest??? Przemoc wobec kobiet powszechnie akceptowana/ignorowana! Moj ojciec to robil a mieszkalismy naprzeciw ogromnego kosciola. Ksiadz tez wiedzial, nic nigdy nie powiedzial, pieprzony hipokryta. Ta kobieta jest zlamana psychicznie i to widac, a w nas Polkach, ktore pracujemy obok krew sie gotuje i noz otwiera w kieszeni.

Gość zglosic na policji

Gość WOWWWW
I teraz wreszcie sie kierownik zmobilizowal aby cos zrobic w tej kwestii bo wspomnialam, ze mam znajimych w policji, i tak, zglosze to! Najgorsze jest to, ze kierownik o tym wiedzial, itd. ale siedzial cicho, i dopiero teraz kiedy zdal sobie sprawe z tego, ze wiesci sie roznosza bedzie cos robil, ale ciota.

:o Na policje to ona musi to zgosić pastuchu :o To jedno, drugie jak taki kozak jesteś to sam mu napierrdol garści :o

Gość WOWWWW
Nie jestem kozakiem, raczej kobieta;) I owszem raz wpierdolilam arabusowi bo mi matke i kraj obrazil. Wiesz co jest glupie, ja sie z tym gosciem nawet kumplowalam, gadalismy i zartowalismy nieraz a ja sie takich rzeczy o nim dowiaduje teraz! Jeszcze go dzis nie widzialam, mysle, ze wie, ze ja juz o tym tez wiem, ciekawe jak on mi teraz w oczy spojrzy bo ja nie zamierzam ukrywac pogardy jaka czuje do niego.

Gość fvsfvs
Ale po cholerę ktoś trzeci ma się mieszać w chory układ dwojga, gdzie oboje mają małżonków a jednak są ze sobą i jedno drugie leje? To jakaś patologia i angażując się, można tylko samemu oberwać.

Gość WOWWWW
Problem jest glebszy bo on jest tez agresywny w stosunku do innych pracownikow choc w nieco mniejszym stopniu, te Polki sie boja, ze skoro on sobie tak pozwala w pracy z nia to i zacznie je bic. Poza tym to miejsce pracy a nie prywatny dom i nie powinnismy widziec przemocy w zadnej postaci.

Gość zglosic na policji
moze KAZDY zglosic:-P WOWWW, dobrze, ze nie jestes OBOJETNA na ludzka krzywde!!! 🌼

Gość WOWWWW
Dobrze, ze te Polki nie sa obojetne bo ja nie mialam zielonego pojecia o tym co sie dzieje. Bez wspolpracy tej kobiety ja nie moge wiele zdzialac ale sprobuje z nia porozmawiac, najpierw jednak spytam kumpla gliniarza o porade. Szkoda, ze kierownictwo mu pozwalalo na takie zachowanie, przemoc nie powinna byc akceptowana i niewazne w jakiej postaci czy wobec kogo.

Gość WOWWWW
Ja sie nie wpierdalam, ale chce zmusic firme do dzialania, to co sie dzieje jest nie do wytrzymania. I arabusow sie nie boje, nie z takimi ch:@:mi mialam do czynienia.

Gość ja bym sie nei wtracala
ona sama powinna to zglosic jak jej zle... jest w wolnym kraju a nie Arabii saudyjskiej : mozesz sama zarobic jak bedziesz mieszac albo nawet moze ci zabic

Gość WOWWW
Sprawa sie zajelo sie kierownictwo wiec juz nic nie musze robic, podziekowali nam za wskazanie problemu (a raczej na naglosnienie sprawy tak, ze juz nie mogli tego dluzej ignorowac).