Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Multimark

wygląd warg sromowych- wejdźcie

Polecane posty

Gość Multimark

Hej, mam problem. Na moich wargach sromowych są dziwne liczne krostki, po naciągnięciu są bardziej widoczne. Byłam u gina, nie mam grzybicy, nie swędzi mnie to, w ogóle nic mi nie dolega. Więc co to jest?? To jest taka natura??

Gość Multimark
Są dość blisko siebie

Gość hej a gin ci nie powiedział
co to może być??? Przecież powinien mieć przynajmniej jakieś hipotezy.

Gość Multimark
No właśnie nic nie powiedział, jak gdyby było to naturalne! Żadnej grzybicy nie mam, przeciez by mi o tym powiedzial...

Gość gin nie powiedział
ale przecież kafe jest od porad medycznych :o

No kurcze, nic nie rozumiem. Pokazałaś mu w ogóle te zmiany, czy zrobił tylko badanie "wewnątrz"?

Gość Multimark
No właśnie to na kafe chcę zapytać innych śmierteliników, czy mają to samo :D Czy macie idealnie gładkie te wargi czy nie.

Gość zrób fotkę i pokaż to ci
powiemy :classic_cool:

Gość Multimark
On sam to widział i nic nie powiedział, rozchylał, wychylał, rozciągał, sprawdzał dokładnie te wargi i nic!

Gość do gin nie powiedział
nie bądz taka pewna mądralo. Zajrzyj np. na topik o liściu oliwnym na gronkowiec, to się przekonasz że to, czego nasi wspaniali lekarze nie są w stanie wyleczyć dziesięcioleciami, okazuje się wyleczalne w kilka tygodni - miesięcy właśnie dzięki radom innych internautów :o

No ale Multimark, odpowiedz mi wreszcie jasno, czy powiedziałaś coś w rodzaju : "Panie doktorze, mam tu na wargach jakieś dziwne krostki, co to może być" ?

Gość Multimark
Nie powiedziałam, nie zadałam takiego pytania. Ale uważam, że jeżeli byłoby coś nie tak, to by mi powiedział... Dodam, że byłam prywatnie u profesora. Więc przy nastepnej wizycie jej to pokaże jeszcze raz...wy tego nie macie??

Wiesz co, im dłużej żyję tym gorszą mam opinię o lekarzach, niestety... Z moich obserwacji wynika, że najlepiej jednak pokazać im wszystko palcem, opisać szczegółowo objawy itd. Niektórym zresztą nawet i to nie pomaga :( Więc radziłabym Ci rzeczywiście pójść do lekarza jeszcze raz i wyraźnie o te krostki zapytać. Ale najpierw może spróbuj sprawdzić, czy np. coś z nich nie wychodzi? Bo np. mnie zdarzały się kiedyś sporadycznie takie gulki z ropą i b. ciemną krwią, bardzo bolesne - ale one występowały zawsze pojedyńczo i w sumie szybko po wyciśnięciu i zdezynfekowaniu znikały wszelkie po nich ślady...