Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciakkk

czemu dziewczyny z zawodowek umieja sie ubrac chodza na solarium i ogolnie sa ok

Polecane posty

Gość studenciakkk

a dziewczyny ze studiow sa takie szare beznadziejne i przecietne ?:o

Gość Straciłam szanse..ania..
Bo te ze studiów pracują najczęściej, uczą się, nie mają czasu na nic...życie studenta nie jest lekkie, jednak ja pomimo tego, umiem o siebie zadbać:D a napewno nie jestem szara i przeciętna:D

Gość studenciakkk
nie pracuja to wiem na 100%

Gość bo studentki
maja poukladane w glowie i nie chodza na solarium, zeby nie wygladac jak cichodajki z zawodki

Gość studenciakkk
i przez to wygladaja jak by mialy bialaczke bo sa blade :D

Gość bo studentki
oprocz solarki maja cos wiecej do zaoferwania i nie musza placic cialem:-P

W takim razie to nie mam pojęcia...może mają taki styl. Solaria to nie taka tania sprawa.. pozatym dziewczyny z zawodówek moze i sobie dorobia w sklepie na drogie kosmetyki, solarium i szałowe ciuchy..ale niczego nie osiągna w zyciu..i za 10 lat będa tak mizerne jak te ze studiów teraz, a te ze studiów będa wykształconymi, zadbanymi kobietami.. :D

Gość Koralikova
Poczekaj aż skonczą studia, zaczną zarabiać ( i wydawać :D ) i wtedy pokuś się o podobne porównanie :P

Gość studenciakkk
pociagaja mnie takie atrakcyjne kobiety nie musza miec studiow wystarczy ze dobrze sie prezentuje

To sobie taka znajdz, a potem bedzieszpracował ciężko i ją uttrzymywal a ona bedzie wydawala Twoje pieniądze na solariumL i inne zachcianki..jesli Ci to odpowiada to ta twoja bedzie miala super:D

Gość życzliwa duszyczka
Dlatego, ze nie ciałem studentki wabią mężczyzn, nie ciałem... ;)Poza tym - z pewnością nie zależy im na mężczyznach, którzy zachwycają się raczej wyglądem. Te drugie z pewnością nie intelektem, więc muszą wyglądem nadrabiać.

Gość Wooboo dooboo
Jeśli bazarowe ciuszki z cekinami i "brylancikami", blond/czarna miotła na głowie, karnacja sztucznej mulatki i 30-to centymetrowe markeroworózowe szponki to Twój ideał kobiecości to gratuluję. Ja mam troszku większe wymagania...

Gość studenciakkk
studentki nie sa wcale takie madre nie dosc ze brzydkei to idiotki

Gość ddsdddddwsdw
bo faceci to wzrokowcy- nie znaja sie na dobrych ciuchach...oni leca na ubrane w bazarowe ubranka panienki, nalepiej w szpilach z rynku, tapeta i dekoltem do pasa i akrylowymi przezroczystymi szponami no i oczywiscie solarium (ktore za kilka lat postarzy je). Dla mnie taki stroj bylby przeszkoda w pracy, zwlaszcza, gdy trzeba dokonac pomiarow geodezyjnych :P

Gość Ja nie jestem ....
...studentką, mam ledwo srednie wykształcenie. Prowadze od 2 lat firmę, moje miesieczne zarobki przekraczaja 30 tys zł.

no pewnie najlepiej wrzucić wszystkich do jednej beczki...jak dziewczyna chodzi do solarium to jest puszczalska :O...ja też chodzę i puszczalska nie jestem...a chodzę po to aby nie być bladą jak trup...bo niestety w zimie moja cera ma straszny kolor...

Gość życzliwa duszyczka
O czym panowie rozmawiają rano z "bazarową panienką"? O aktorkach? :O

Gość ddsdddddwsdw
solarium jest beeee

Gość Kottt Marceli
Wooboo dooboo - co kto lubi ;) :D :D

Gość wolisz super ubrana
pusta dziewczyne która non stop gapi sie w lustro czy taka dla której wnętrze jest wazniejsze i porządek w głowie?!?

Ja twierdzę, że sukces osiągają Ci, którzy mają głowę na karku i odpowiednio prowadzą swoje życie. Do studenciakkka, bo solarium szkodzi :> studentki wcale nie są idiotkami, ale Ty tego nie umiesz docenić, bo sam jesteś idiotą na poziomie tipsiar :>

Gość Trele morele baku baku
Poniewaz tylko to potrafia. Ich glowy zamiast wiedzy ksiazkowej maja w srodku tylko nowe numery Avanti, Bravo itp.

Gość Kottt Marceli
A moja żona jest piękna, mądra, wykształcona, świetnie ubrana i umalowana. Aż sam się zastanawiam, jak ona to robi.

Kto powiedział,że na studiach to grasuje sama inteligencja???? Często mozna spotkac bandę jełopów! A laski z tymi przetłuszczonymi włosami, ryjem całym w pryszczach, to jest modne w kółkach studenckich :O

Gość solarki sa obrzydliwe
jak chodza czesto i regularnie. Lepiej miec jasna karnacje, z jedrna, mloda, dobrze nawilzona swieza skora, niz pomaranoczowo-brazowa pomarszczona suchą skorupkę z gigantycznymi kurzymi łapkami, a tak wyglada twarz wiekszosci solar po 20 roku zycia. Nie ma to jak w wieku 20paru lat wygladac jak stara torba, a nie mloda dziewczyna.

Gość Stjudentka ztej samiej ucielni
a ja sie tak zastanawiam dlaczego studenc iaki som cherlawe, okularnikiw wyciongnietych sfetrach a chłopacy z siłki majom muskuły i takie fajnoskie fryzy eleganckie i ciuchy modne tesh ^^

taa jasna karnacja....ja mam taką że jak sina wygląda....a jak troszkę chodzę na solarium to mam lekko brązowy odcień i o wiele lepiej wyglądam i wcale nie mam wysuszonej cery.....po solarium nie wszyscy są pomarańczowi...

Gość solarki sa obrzydliwe
moze jak chodzisz rzadko nie wygladasz jeszcze tragicznie, ale rozejrzyj sie czasem po autobusie w ktorym siedzisz. 90% panienek opalonych na solarium ma brzydka, porowata cere, strasznie zasuszona i pomarszczona. Fotostarzenie skory to nie moj wymysl. Za kilka lat bedziesz wygladala z twarzy o dobre 6-8 lat starzej niz rowiesniczki. I po co ci to? ;/

Gość Aka nie wiem czy wiesz ale
OSTATNIO wynaleziono cos takiego jak SAMOOPALACZ........

Gość ale samoopalacz złazi
sciera sie i brzydko to wyglada :(