Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciakkk

czemu dziewczyny z zawodowek umieja sie ubrac chodza na solarium i ogolnie sa ok

Polecane posty

Gość Aka nie wiem czy wiesz ale
taaaa? A krem stopniowo opalający może też?

Gość ale samoopalacz złazi
nie wiem nie próbowałam :(mam bardzo jasną i piegowatą cere wiec na solarium nie chodze...czasami na tarasie sie za darmo poopalam bo jestem taka własnie studentka ;)

Gość mam inne wrażenie
dziewczyny z zawodówek też nie potrafią się ubrać. noszą za ciasne biodrówki, złote paseczki, wieczorowy makijaż od rana i ogólnie sprawiają takie bazarowe wrażenie. studentki dla odmiany są szare i nijakie, jakby chciały być niewidzialne. najlepiej ubrane w Polsce są kobiety po studiach i dobrze sytuowane finansowo. ale to też nie reguła.

Gość 22ona22
to nieprawda, że studentki nie mają czasu, takie wielce zalatane itd ja przykładowo pracuję 9-10 godzin dziennie, 3 razy w miesiącu mam zjazdy - studia zaoczne, i zawsze znajdę czas na fitness, saunę solarium, poczytam dobrą książkę, pójdę do kina z facetem, spotkam się ze znajomymi, grunt do dobra organizacja :) a studentki dzienne mają 2 razy więcej czasu niż ja i rzeczywiście większość taka zaniedbana, chociaż znam też takie, które jednak potrafią wynalesc czas i są zadbane itd

balsamy opalające są do duupy...farbują dłonie...złażą...a jak się kąpiesz to woda jest brązowa i tłusta :O...wolę solarium

Gość ale samoopalacz złazi
ja nie lubie byc widoczna za bardzo...lubie troszke pobłyszczec jak gdzies wychodze wieczorkiem ale ogólnie zaraz zlatują sie jakies dupki co lubia takie lale po zawodówkach ;)

Gość Ju...
Widocznie studentki nie chcą, aby takie typki jak Ty śliniły się na ich widok.:P

zawodówki bee i feee .. To kto wam farbuje te główki ?.. pewnie te bazarowe cichodajki Kto Wam piecze chleb .. wiele jeszcze takich przykładów Jesteście żałośni .. szkoda mi Was nigdy nie przyszło mi oceniać ludzi pod względem wykształcenia .. Wy właśnie pokazujecie teraz to swoje wykształcenie .. mózg Wam przegrzało po tych studiach :)

Gość 22ona22
widzisz, ja np lubię "śliniących się na mój widok facetów". każdy chyba lubi być adorowany, mężczyzna czy kobieta, lepiej być zgrabną zadbaną kobieta niż zapuszczoną szarą myszką, chyba nikt nie zaprzeczy :D

Gość 22ona22
dokładnie, irytujacy jest fakt, że większość studentów dziennych uważa się za lepszy gatunek człowieka, a co tą większość czeka? w wielu przypadkach bezrobocie i "ojej, nie mam żadnego doświadczenia" :D

Gość taka jakas see
moze masz racje ALE dziewczyny z zawodowe maja IQ rowne 0 i sa kompletnymi kretynkami, rozwrzeszczanymi,hamskimi i wulgarnymi

Gość taka jakas see
z zawodówek chamskimi

Gość kurza stopko
nie robią tego za darmo.

Gość Ju...
Raz, że nie powinno się generalizować. Ale skoro już to robimy, to chyba bym sie porzygała, gdyby jakiś drech patrzył na mnie z ochotą. I studentki, i panny po zawodówkach, potrafią się ubrać - przecież nagie nie chodzą.:P Ale inaczej ubiera sie panna, której celem jest to, żeby ją dziś jakiś zaliczył, a inaczej taka, której na tym nie zależy.:D

Gość taka jakas see
heh racja;)

Gość 22ona22
wcale nie, nie można tak generalizować, znam niejedną fajną babkę z zawodówki i nie raz ma lepiej poukładane w głowie niż taka panna po studiach, której się wydaje, że skończy studia i będą ją na lektyce nosić, trzeba mieć też taką wiedzę życiową a poza tym to taka przeciętna dziewczyna ze studiów dziennych ma 2 tematy : "zaznaczyłaś a, b, c, czy d na teście?" i kosmetyki lub taniec z gwiaddami - śmieszne:D podkreślam - zazwyczaj, nie mówię tu o tych aktywnie imprezujących studentach, tych pozdrawiam :)

Gość 22ona22
powiem wam miałam taką sytuację, że rozstałam się z moim facetem na 2 miesiące (jesteśmy 6 lat razem w sumie) i opowiadał mi jak to sobie szalał beze mnie, po tym jak do mnie wrócił stwierdził stanowczo, że studentki to najłatwiejsze sztuki, co rusz to się po akademikach bzykają no - ale to jego opinia :)

Gość ghhigiguf
Solarium jest szkodliwe i nikt mnei nei przekona... a na składnik znajdujący się w samoopalaczach i balsam brązujących ja mam osobiscie uczulenie...ale zawsze mozna uzyc ciu pudru brązującego... a fotostarzenie się ksóry to straszna sprawa... moja przyjaciółka w moim wieku (około 30) od ponad 10 lat non stop jest opalona a ma karnację taka jak ja bardzo jasną - a teraz mi płacze że ma zmarszczki i że czas chyba na botox... i zachwyca się mja młodą skórą. jak jej tłumaczę jak szkodzi solarium, co to jest fotostarzenie, filtry ekranowe oraz antyoksydanty czy retrinoidy (które najjlepiej działaja na zmarszczki) to po prostu ignoruje to.... to tyle o solarium!!! sam temat pomine milczeniem... jak takie lubiesz to się z taką zwiąż!!!!

Gość Ju...
Imprezy, klubiki, lansik, bansik...i na co to komu? Żeby pokazać dupę jakiemus bogatemu fagasowi? Bleeeh.:o A swoją drogą kto chciałby faceta - studenta? Także dobrze, że autor interesuje się pannami, u którym może mieć jakies szanse.:D

Gość ghhigiguf
22ona22 no fajnei o tobie świadczy i o twoim facecie i wogóle o Waszym związku - smutne.

Gość i jedne i drugie lubią sex
tu mowa o dbaniu o siebie. nie ma co ukrywać, nawet jeśli pannica z zawodówki nieumiejętnie się "stroi" i maluje, to przynajmniej się stara a mnóstwo dziewczyn studiujących w ogóle nie dba o siebie, nawet z marnym skutkiem.

Gość 22ona22
jak świadczy? nie był ze mną, a poza tym nie powiedziałam, że się z kimś przespał - jedynie co zaobserwował a nawet jeśli coś tam zrobił nie był ze mną a to ja go rzuciłam ale to taki offtopic, wróćmy do tematu może:)

Gość fofojgogfhg
ty się po 6 latach w związku przespałaś z kims on z inną i tak ok wsztstko?? no cóż każdy robi co lubi.