Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaddrr

Tak bardzo się boje -HIV!!!!

Polecane posty

Gość magdaddrr

rok temu byłamz 3o letnim afrykańczykiem z Zimbabwe.Nie trwało to dłuogo poznalismy sie w stanach potem on wyjechał do sibiebie. Utrzymywalismy kontakt telefonicznytakie relacjie kolezenksie.Ostatnio dawno nie dzwonil zadzwoilam sama odebrał jego brat i powiedział że gonie ma i jest znim bardzo zle jest w szpitalu bardzo chory na cytuje"ta straszną chorobę".Jezeli dobrze zrozumiałam po angielsku....potem na koniec powiedział mi że ja mam iśc do lekarza bo tez moge być ill (chora)\ Od tego czasu minał tydzien nie mam jeszcze wyników ale zrobiłam badania.Nie spotykałam sie jeszcze z zadnym facetem po znajomosci ztym afrykanczykiem naszczescie. Tak bardzo sie boje mam 23 lata:(

Gość trzeba byłos ie nie puszczac
biała suko

Gość no własnie jakie to
typowo polskie..........

Gość ajtammmmmmmmmmmm
za głupte trzeba płacić.Trzebabyło myslec wiadomo Zimbabwe to kraj gdzie 50%spoleczenstwa jest nosicielami:O

Gość mixerrr
jak dalas dupy murzynowi niech cie pan bog broni zarazac facetow

do trzeba było sie nie puszczać-> nie wiem czy jestes mężczyzną czy kobietą ale napewno człowiekiem to trudno cię nazwać:( ty też sie w takim razie napewno puszczasz.

Gość magdaddrr
to nie był byle jakis przypadkowy seks! Ja byłam w związku z tym człowiekiem!

Gość zdenek smetana
dziewczyno po co o tym mowisz tu na kafe? przeciez wiadomo ze kazdy cie zjedzie, chyba ze po prostu lubisz takie prowokacje i klotnie

Gość please
Magda, mogliscie uzyc prezerwatywy!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz to juz dupazimna,zrob sobielepiej badania zeby nie zyc w stresie.Lepiej dowiedziec sie wczesniej i sie zaczac leczyc niz poznej ze strachu.

Gość magdaddrr
nie wiesz mi ze jestem tu pierwszy raz i niespodziewałam si etakiej reakcji! raczej jakiegos wsparcia,rozmowy. CI krytykanci mnie zle rozumieja.to nie byl przypadkowy seks.Bylismy w stanach tam co drugi facet jest czarnoskory tak sie na to nie patrzy

Gość lolek0909
bedzie dobrze nie mart sie na zapas

Gość magdaddrr
zawsze kochałam sie zprezerwatywą zwyjatkiem jednego razu Jaka jest szansa że jestem zdrowa?

Gość Aaaaaaaaaaaaaaa
wyniki na hiv sa po 2-3 dniach , wiec nie sciemniaj ze jeszcze nie wiesz....

Gość magdaddrr
RObiłam je tydzien temu nie wiem bo sie po nie nie zgłaszam z strachu..nie moge sie zebrac.Ale pocieszam sie mysla ze jakby cos bylo zle zadzowniliby do mnie

Gość Jak tylko 1 raz to szansa jest
duża na to, że nic Ci nie będzie. Tylko 1 przypadek na tysiąc kończy się zarażeniem kobiety w przypadku stosunku waginalnego. Gorzej z analem - wówczas prawdopodobieństwo jest już porównywalne z szansą trafienia "trójki" w Dużym Lotku i wynosi 1 do 200...

Gość Karla2
Ja cie nie potępiam. W życiu zdarzają sie rózne sytuacje i kazdy ma prawo popełnić (jak w przyopadku twojego jednego razu bez gumki) błędy. Licz sie z tym że cie tu bedą linczowac w każdym razie ja jestem z tobą- trzymam kciuki za negatywny wynik testu...

Gość Popatrz na to z innej strony
Wreszcie w Twoim życiu będzie coś naprawdę pozytywnego 🖐️

Gość zdenek smetana
jestes teraz w polsce?

Gość longlegs
po pierwsze po drugie po trzecie -przestań się bać! Wszystko bedzie dobrze!

Gość szewczyk burczymucha
przeciez przez telefon nie mozna sie niczym zarazic...

Gość tzn że tylko murzyni
mają hiv???? wiecie co by się działo gdyby badanie na hiv było obowiązkowe??? Czy wy sobie ludzie zdajecie sprawę ilu jest nosicieli i wcale o tym nie wie??? Sory ale to co sie teraz dieje to jest szok ludzie się pierdolą na potęgę KURWIZM przez duże K

Gość co się martwisz
postaraj się szybko strzelić w kalendarz, będzie miał zarobek grabarz, ksiądz, zakład pogrzebowy, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło