Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goldandbrown

Mam 170 cm wzrostu, ważę 69 kilo i....

Polecane posty

Gość Goldandbrown

mam kochającego i zapatrzonego we mnie narzeczonego, który nieustannie się mną zachwyca, obcy faceci są dla mnie uprzedzająco mili i nad wyraz skłonni do przeciągłych, wymownych spojrzeń ;) No nie da się zaprzeczyć, ze dobrze się ubieram i ładnie maluję - ale, bądź co bądź, nijak nie przystaję do dzisiejszych kanonów. O czym zresztą nie dają mi zapomnieć sklepy z ciuchami, gdzie królują s i xs. I gdyby nie to to właściwie wszystko byłoby pięknie. A tak, choć dobrze mi ze sobą taką, jak jestem, muszę się odchudzać :o

Gość onaznudzona
znam en bol mam 165 i 62 kilo i czuje sie gruba jak swinia a dlaczego ?wszystko przez te chudzielce lansowane jako piekne kobiety:(

Gość onaznudzona
dobrze ze masz takiego męzczyzne bo ja nie moge trafic na zadnego ktory mnie zaakceptuje z moja waga:o

Gość kasaderqa
a jak sie ubierasz? Moze mi cos doradzisz, mam ta sama wage i wzrost, ale nie mam stylu fajego:(

Gość do onaznudzona
nie przesadzaj! ja mam 164cm, ważę 60,5 kg. 9po ciąży, zawsze bywało 57-58). i co? mam zapatrzonego we mnie i kochającego męża. wiem że mam zbyt duże uda i faldkę na brzuchu, on też to wie... ale kocha mnei i lubi moje ciało. od niedawna biegamy razem jak mamy okazję :)

Gość Goldandbrown
Pretty - ani sie nie chwale ani nie żalę, stwierdziłam pewien fakt i się z nim dzielę - tyle Onaznudzona - rzecz w tym, że ja wcale NIE CZUJĘ się gruba. Zaryzykowałabym nawet stwierdzenie, że gruba nie jestem ;) Oczywiście nie nazwałabym się szczupłą, zwłaszcza wg. dzisiejszych kanonów :D :D :D ale przecież między szczupłą a grubą są jeszcze jakieś stany pośrednie, rzekłabym nawet, ze cała skala. kasaderka - najkorzystniej wyglądam w ciemnych spódniczkach tuż nad kolano o fasonie trapezu, zestawionych np. z umiarkowanie dopasowaną satynową bluzką, sukienkach - łączkach podobnej długości i o klasycznie kobiecym fasonie itd itp, na eleganckie wyjście długie "glamourowe" sukienki o z lekka syrenim kroju - itd itp.Generalnie kobieco i sexi, ale na pewno nie krótko i nie obcisło ;)

Gość Goldandbrown
aaaaaa, co do tych ciuchów - oczywiście w końcu zawsze znajduję coś co mi sie podoba i nie jest xs ;) Ale tyle sie tego naszukam, że mnie cholera ciężka bierze no i stąd decyzja o odchudzaniu :o

Gość czy ktoś ma tak jak ja
ja przy takim wzroscie waze 63 kg i juz mi cięzko cos kupic np dzisny :( musze jakiej markowe albo co bo te biodrówki sa koszmarne albo nie wiem mam chyba sobie kupic takie babciowe z wyzszym stanem chyba :(

Gość ja mam 164 cm i waze 55kg
czy to za duzo ???

Gość ja mam 170 waga 56
i wydaje mi sie ze jest super:)

Gość Goldandbrown
czy ktoś ma tak jak ja - :) no i właśnie to o czym napisałaś najbardziej mnie w sumie zniechęca do odchudzania. Bo co z tego, że zrzucę nawet koło 10 kg, skoro i tak gros ciuchów nadal nie będzie na mnie pasować.... bo sa szyte z myslą o zuuuuupełnie innej figurze ;) A do rozmiaru 36 to ja się na pewno nie bedę dopasowywać, bo już kiedyś taki nosiłam i wiem, jak wtedy wyglądałam :o

Gość Goldandbrown
ja mam 164 cm i waze 55kg - a co to za pytanie? To zalezy, dla kogo... Dla miłosniczek /ów Kate Moss - owszem, jesteś za gruba :) Dla pokolenia mojej babci - jesteś zamorzoną chudzinką. Dla pokolenia moich rodziców - jestes po prostu szczupła; A dla samej siebie? - tylko Ty znasz odpowiedz ;) A w sumie to i tak najważniejsze, czy czujesz się "całosciowo" atrakcyjna... i pożądana

Gość Goldandbrown
ja mam 170 waga 56 - no przynajmniej jedna zadowolona z siebie bez zastrzeżeń i wątpliwości. I z ciuchowymi zakupami to Ty pewnie raczej nie masz problemów, co? :)

Gość Goldandbrown
Słitka - trafne określenie :D, ja też bym się tak nazwała. Zasadniczo to można to też określić "budową posągową" - coś jakby Venus z Milo ;)

Gość ja mam 170 waga 56
Goldandbrown --- a wiesz, że mam problem z ciuchami :) nogawki dzinsów są często zbyt krótkie, a jak są juz dł€ższe to w pasie za szerokie:/ no i ręce mam dość długie więc z rękawami u żakietów kiepska sprawa:) także wynika z tego, ze kazdy jakich by nie miał wymiarów ma większe albo mniejsze problemy z ciuszkami ;-)

no ja np.chcialabym schudnąć ale ciezko mi to idzie..;/ wszyscy mi mowia ze z czego chce schudnac,ale ja lepiej bym sie czula jakbym zrzucila coś..ale nie da sie..trenuje biegi i przytylam przez to ze miesnie mi urosly i wiecej waze.. ale tluszczczk tez jakis jest;]

Gość Goldandbrown
ja mam 170 waga 56 - no nie będę ukrywać, że mnie pocieszyłaś ;)

ja chyba mam szczęście, albo po prostu jestem taka malo oryginalna i mam bardzo typowe wymiary, bo większość ubrań na mnie dobrze lezy :-)

Gość ja mam 170 waga 56
Goldandbrown --- to Cie może jeszcze tym pociesz, ze paru kumpli mi powiedziało ,, ales Ty chuda, mogłabys pare kilo przytyć" także nie wszyscy faceci lubią patyczaki :)

ja nie stosuję żadnych diet, ale chyba się przerzuce na zdrowsze pozywienie, i chętnie pozbyłabym sie tak ok. 3 kg

Gość Goldandbrown
Słitka, to normalne że mięśnie więcej ważą niż tłuszczyk i w takiej sytuacji waga nie działa motywująco, ALE - po ubraniach to już przecież widać zmiany, nie? A to najważniejsze. Mi chudnięcie idzie w sumie całkiem oki, wystarczy powiedzieć że w zeszłym roku o +/- tej samej porze ważyłam coś koło 77. No i wtedy to się RZECZYWIŚCIE czułam z lekka przyciężką i nawet w moich ukochanych wyzgrabniających spódniczkach odznaczały się boczki :D Ale rowerek stacjonarny to ostatecznie niezastąpiony przyjaciel kobiety i trochę spadło. Najzabawniejsze, że Mój Mężczyzna wcale ale to wcale nie kibicuje mojemu odchudzaniu, nawet mi ostatnio zaproponował że jak mam problem z ciuchami to będziemy wszystko zamawiać u krawcowej :D :D :D :D :D Marzyciel - optymista, po roku takiej zabawy jak nic poszlibyśmy z torbami ;)

Ja mam 180cm i 68kg.Mimo,że gruba nie jestem to spodni na siebie nie moge dostac , bo wszystkie są za wąskie:/Producenci chyba mysla ,ze kazda wysoka dziewczyna musi byc chuda

Gość hiacyntaj
A ja mam 175 i ważę obecnie 93 kg. Odchudzam się , dużo ruchu przedewszystkim. Ale chcialabym miech chlapaka ktory by mnie zaakceptowal taka jaka jestem:)

Gość Goldandbrown
ja mam 170 waga 56 - wnioskuję, że jesteś z mojego pokolenia (78'), bo od dzisiejszego statystycznego nastolatka (przynajmniej wnioskując po wpisach na cafe) to byś czegoś takiego na pewno nie usłyszała ;) Wg. dzisiejszych norm kobieta nigdy nie jest "za chuda", podobnie jak biznesmen nie mozebyć "za bogaty" :D :D

Gość ja mam 170 waga 56
:)

Gość ja mam 170 waga 56
rocznik 82 :)