Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goldandbrown

Mam 170 cm wzrostu, ważę 69 kilo i....

Polecane posty

Gość chciala bym ....
a ja jestem rocznik '88 i mam takie samo rozumowanie jak Wy ;D mam 170cm i 70kg ;p

Gość Goldandbrown
Słitka - ja na swoje mięśnie też nie narzekam, rowerek również robi swoje :) Więc mimo mej konkretnej raczej wagi ;) między udami jest jednak pewien rozsądny prześwit, a łydki są fajnie wymodelowane, co wygląda fajnie zwłaszcza przy wysokich obcasach. No i kondycja też niczego sobie - ostanio przez kilka godzin bez problemu śmigałam na prawdziwym rowerku i to po kilkunastoletniej przerwie. Tak sobie teraz myślę że pewnie spora część tej mojej wagi to jednak mięśnie...

Gość ja mam 170 waga 56
jesli ktoś marzy o idealnym płaskim brzuszku polecam 6 Waidera :D

Gość Goldandbrown
Hiacyntaj - wiesz, z moich życiowych obserwacji wynika tyle, że udane życie osobiste niewiele ma wspólnego z wyglądem a jeszcze mniej z tuszą - jak by to na pierwszy rzut oka pięknoduchowsko nie wyglądało ;) . Owszem - atrakcyjność przekłada się na powodzenie, w zasadzie je gwarantuje; ale już na szczście w sprawach uczuciowych tak łatwo się nie przekłada. Mam koleżankę - b. wysoka, naprawdę ciężka i zwalista - i generalnie z buzi mało urodziwa - ale zawsze przebojowa i pewna siebie. I jakoś nigdy, ku niebotycznemu zdumieniu całego otoczenia, nie miała problemów z "braniem". Może zresztą po części dlatego, że nierzadko to ona sama "brała", wykazywała inicjatywę. Dodam, że z powodzeniem :)

Gość chciala bym ....
probowalam tej 6 ojjj ciezko jest ciezko;p nie dalam rady po 2tyg odpadlam hehe a mialam naprawde silna wole jak nigdy...

Gość Goldandbrown
Słitka - odnośnie komplementu - dzięki, ale w dzisiejszych czasach to lepiej nie wygłaszaj głośno takich herezji wbrew obowiazującej doktrynie, bo cię jeszcze wezmą na obserwację i gdzie zamkną :) Laska to nosi xs, w najgorszym wypadku s jak jest mało ambitna ;) Pa pa pa i udanych zawodów! Ja chyba też się powoli będę zbierać, bo sie jutro intensywny dzień zxapowiadA.

Gość Goldandbrown
No ja się właśnie do tej szóstki przymierzam.... Znaczy się, żeby topik otworzyć :D :D bo już drugi dzień ciągle się na niego natykam. Ale nie wiem jak to w sumie będzie bo poza rowerkiem w obu wariantach każda inna aktywność ruchowa (prawie każda ;) ) szybko mnie nudzi. Kilka miesięcy temu kupiłam sobie hula hop i skakankę, pobawiłam się przez tydzień do siódmych potów a teraz oba przyrządy leżą sobie smętnie w kącie i tylko wyrzuty sumienia budzą. A skakanka zwłaszcza jest taka ładna, z derwnianymi rączkami :D

Gość ja mam 170 waga 56
a 2 sposób kupienie sobie małego pieska:) ja mieszkam na 2 piętrze co godzine bieganina tam i spowrotem:) juz nie wspomne o bieganiu wkoło bliku bo mały piesek ma mnustwo energii :) i kucaniu co chwilke do niego :) a ja chociaz jestem osobą wysportowaną po paru dniach posiadania pieska dostałam zakwasów :D

Gość martynka84wroc
Ha ha ale dałam się nabrać po tytule topiku czego innego się spodziewałam 🌼

Gość Face to face....19
A ja mam 173 cm i waże 75kg i sie nie przejmuja ,dobrze mi z tym....:P A jak ktos nie chce niech nie patrzy,trzeba sie cieszyc z zycia a nie zamartwiac sie ,ze nie pasuje sie do kanionu piekna dzisiejszych kobiet...Kazda ma cos w sobie indywidualnego...

Gość czy ktoś ma tak jak ja
witam wiecie co..odkryłam ze na mnie dobre są dzinsy z orsay tzn oni tam mają takie niby biodrówki ale jakby szersze no i ta numeracja;) ja tam właze w 38 ;) tylko boje sie kupic bo to ze 130 zł trzeba wydac a kolezanka nie jest zadowolona bo niby sie rozłaża po praniu :(

Gość up uuuuuuppppp upupu ppp

Ojejciu to mój topik jednak jeszcze żyje :) Co za niespodzianka. Dzięki szperaczu za link 🌻, aż się zaczęłam zastanawiać czy ten January to przypadkiem nie mój mężczyna, ale jak na razie się nie przyznaje :D :D By the way, w tamtym podlinkowanym topiku ktoś trafił w samo sedno, tzn. zwrócił uwagę na nieadekwatność PRAWDZIWEGO rozmiaru ubrania do NUMERACJI podanej na metce. RZeczywiście ostatnio ciągle się z tym spotykam i doprowadza mnie to do furii. Np. oglądam spodnie, na metce napisane 42 a ja gołym okiem widzę, że według tabeli rozmiarów to jest jak w mordę strzelił 36. I po co bzdury pisać? Na szczęście czasem bywa jeszcze inaczej. Oglądam spodnie, widzę 42 i chcę mierzyć, a sprzedawczyni mi mówi że będą za duże. Ja się upieram, ona mnie mierzy i stwierdza - no widzi Pani miałam rację, Pani nosi 40. No i w sumie wszystko się zgadza, wg. TRADYCYJNYCH tabel rozmiarów to ja rzeczywiście mam rozmiar 40. Tylko że większość producentów stosuje się widać dzisiaj nie do tych tradycyjnych a jakichś nowatorskich tabel :P Tylko patrzeć aż doczekamy się również takiego nowatorskiego metra, kilogramu i litra. Przynajmniej handlowcy się ucieszą :D Pozdro dla wszystkich \"puszystych\" :D :D :D :D :D Aaaa, chudzielce też niech czują się pozdrowione :P A\'propos, znalazłam ostatnio na cafe bardzo smutny topik założony przez jakąś głęboko załamaną \"grubaskę\" :D :D :D :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3725709

Gość 170/62
Ja mam 170cm i waże 62kg. Uważam ,ze to wcale nie az tak duzo ,czuje sie normalnie gdy patrze w lustro a wy co o tym sądzicie???

Gość dziuniaa...lachozia..
hahah. ej gruba jesteś .xd ;ppp nie chwal się taakk ;p jesteś taka piękna to nic nie zmieniaj .;dd a tak szczerze to waga całkiem dobra . ja mam 170 i 54 kg waże.... tylko tu zależy ile masz lat .? ;]]]

Gość ijuhjkl
"chwalisz się,czy żalisz" hahah dobre .lepiej bym tego nie ujął...skoro uwazasz ,że jestes taka super to po co ten temat? rura chce się dowartosciowac a to ,że facet jest w ciebie zapatrzony hmmm no cóż,nie ma wyboru lubi to co ma ,pewnie sam nie jestt rewelacyjny:D