Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padmapadmowska

mój facet ma bzika na punkcie mietki!!!

Polecane posty

Gość padmapadmowska

potrafi wrocic z pracy i rzucic mnie na stol/podloge/lozko i bez pytania i wstepu dobrac sie do mojej muszelki. osttanio bylismy na zakupach i nie wytrzymal i w prymierzalni zdarl ze mnie majtki, ja stalam a on na kleczaco lizal mi cipke. wasi faceci tez maja bzika na punkcie minetki?

Gość zeby moja mi tak dawala

Gość tak tez
i to jak

Gość Fuzeklichor
ja tez uwielbiam minetkowac moja ukochana !! moglbym ją lizac i lizac bez przerwy ! ale ona z wielką niechęcią sie na to godzi !! chyba jestem w tym mega HUJOWY !!! POMOCY !!!

Gość minetaur
Dla pieszczenie językiem każdego milimetra ciała mojej partnerki jest obowiązkowym elementem gry wstępnej. Myślę, że od razu dobieranie się do psiochy, o ile sytuacja tego nie wymaga, jest jednak brutalne. Mylnie podchodzi się do miłości francuskiej, jaką czynności, którą trzeba wykonać szybko i gwałtownie. Najpierw delikatne pieszczenie paluszkiem, następnie, kiedy czujemy już tę przyjemną wilgoć, można posunąć się głębiej, żeby poczuć ciepło swojej ukochanej i jej ruchy rozkoszy... Następnie piszcząc schodzimy coraz niżej, zatrzymujemy się na cipeczce i DELIKATNIE pieścimy, jeśli ona będzie oczekiwała bardziej gwałtownych zachowań, dociśnie ci głowę, albo da inny widoczny znak... Uwielbiam to robić, uwielbiam to drżenie, ten smak... KOCHAM... :-D

Gość ale tam jest napisane
ze na punkcie mietki a nie miNetki

Gość brytyjka 25
no fakt, takie z marszu to moze byc nieco... brutalne. no i sienudzi szybko. chociaz gdyby moj mnie z raz przyatakowal w przymierzalni nie bronilabym sie dlugo :P

Gość o rany rany chlopaki
wy ti naprawde lubicie? bo mi za kazdym razem jak facet ma to zrobic wie wydaje, ze on sie musi strasznie zmuszac, bo tam jest tak zlisko i mokro i w ogole

Gość mietki a może metki
cebulowa lub łososiowa do wyboru

Gość minetaur
brytyjka, no ja właśnie miałem ostatnio ochotę na przymierzalnie, chyba się zdecyduję ;-)

Gość uleczka87.
A mój się brzydzi niestety :( Robił to,ale odkąd wie,że mastubuje sie sama to się brzydzi i juz tego nie robi.Zreszta ja tez mu loda nie robię.

Gość krasnal mineta
uleczka duzo tracicie sex bez orala to nie sex ja mam problem namowic zone na toys , jak jej zaproponowalem wibrator to mi powiedziala ze sam go sobie wsadze w dupe :)

Ja też mam wielkiego bzika na tym punkcie. Ze swoją byłą robiłem to w różnych miejscach, powiedzmy mało do tego odpowiednich, ale zawsze było fajnie i ten dreszczyk adrenalinki...

Gość klbhtyyul
przeciez cipka smierrdzi :-O

Gość WYSZUKALAM
dobrze ze loda mi nie kaza robic:) bo penisazapachu nie jestem w stanie zniesc.. powaga jakos mi nielezy;/

Gość minetaur
e tam fotomontaz, dzisiaj przydybałem ekspedientkę w przymierzalni, tez jej tak opuchla :D