Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja inaczej nie moge

JAK powiedziec 13 letniej corce ze nie wezme jej do Anglii??

Polecane posty

A najlepsze jest to jak piszesz ze ten brykacz zapewnia cie lepsze zycie … czyszczenie kibli w pubie? Dzielenie domu z ilomustam innymi mezczyznami? Czy to jast milosc z jego strony? I jaszcze ci powie ze on twojej corki nie chce… zastanow sie nad uczciwoscia jego uczuc!!! Pewnego dnia obudzisz sie porzucona przez tego wspanialego czlowieka i ze zlamanym sercem corki!!!!!

Gość A ja inaczej nie moge
Postanowilam jednak wrocic do Polski...:(Nie pytajcie dlaczego.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hm? dlaczego?

Gość odczekaj kilka dni
mamy nie pytac bo kazdy na tym forum teoretycznie zna odpowiedz?? i nie chcesz zebysmy ci napisali- 'a nie mowilam!"?? zakladam ze cos sie pokopalo z gachem ( pewnie poszlo o dziecko..chociaz nie wiem czy mialabys tyle odwagi by przez swoja corke spowodowac klotnie z tym ***) sie poklociliscie i odeslal cie z kwitkiem:|

Pobil Cie ten Twoj farmazon? Czemu chcesz wrocic teraz do Polski? Zrozumielas juz swoj blad? Czy cos sie Twojej corce stalo? Napisz.

Gość io pj oj poj pj

Gość Mam nadzieje
że zrozumiałaś swój błąd i to że myślałaś egoistycznie tylko o sobie a nie o dziecku. Az mi sie zła w oku zakreciła jak czytałam to wszystko nie wyobrażam sobie zostawić swoje dziecko. Ja świata nie widze poza córką i bardzo bardzo ją kocham nawet jak ide do pracy to mi smutno że nie jestem z nią . Nigdy w zyciu nie wyjechała bym za granice! Jak sie komuś chce pracować to w Polsce tez znajdzie prace.

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Myślę że podjęłaś dobra decyzję, napisz nam co Cię do niej skłoniło???????? Pozdrawiam

Gość yardleyka
I to jest słuszna decyzja...długo nad tym myślałaś?????

Gość Trzabyło sie
Trzabyło sie nie kurwić po stodołach jak sie miało 16 lat. zeby kutas wazniejszy był od corki widać ze wyrodna suka z ciebie zebs tak zdechła

Gość Tak.jest wazny.
BO Bedziemy Mieli Dziecko :)i moze sie ulozy....

Gość nastepne porzucisz
?

zaden facen nie zasluguje na to, zeby porzucic wlasne dziecko dla niego..co Ty robisz kobieto?? chcesz ulozyc sobie zycie tak?? na nieszczesciu wlasnej corki?? nigdy ci sie to nie uda..jak ja zostawisz na pewno nie ulozy ci sie zycie..oliwa niezywa..a tak serio jak ty sobie to wyobrazasz? ze zlamiesz jej serce? skazesz ja na kompletne zalamanie i praktycznie zero szanas na ulozenie sobie z kimkolewiek zycia w przyszlosci (bo mama mnie nie chciala to nikt mnie nie zechce)..bedziesz umiala z tym zyc?, smiac sie i kochac kiedy twoje dziecko bedzie samo wchodzilo w zycie, dorastalo bez matki, najwazniejszej osoby w zyciu..gdybys umarla to bylo by dla niej mniej bolesne niz porzucenie jak psa...nie naprawde mam nadzieje, ze to prowokacja...

Gość Bez przesady.
13 latka to nie maluszek.poradzi sobie bez matki. ma przeciez babcie nie iest sama

Gość nie maluszek..
co nie znaczy ze nie cierpi

Gość asdsad
powiedz jej, że jest ci niepotrzebna - wszak trzeba ją będzie nakarmić, ubrać, poświęcać uwagę. a tak..po pracy możesz bzykać narzeczonego i się nie wysilać. wszak babcia/państwo też mogą wychować córkę...zwłaszcza, ze narzeczony chciałbymieć swoje dziecko, ładniejsze, fajniejsze....

Gość oj prosci z was ludzie
ja pierdziele ale ludziom odbija zeby własne dziecko zostawic??????????????????????????????????????????????????????

Gość Nie pierwsze i nie ostatnie
Pozostawione w Polsce dziecko........ .

Gość szok+szok
Powiedz tak: Sluchaj coreczko. Nie wszyscy maja w zyciu dobrze... i ty akurat NIE masz. Twoja mamusia cie nie kocha wystarczajaco zeby myslec przede wszystkim o tobie... Nie martw sie za jakis rok to juz wogole mnie zapomnisz a zobaczysz ze babcia naprawde bedzie dle ciebie dobra.................

szokujacy ten twoj dylemat! mam nadzieje ze pojdziesz po rozum do glowy