Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anecia07

Miesiączka

Polecane posty

Gość anecia07

Hej! Od 4 dni spóźnia mi się okres. 5 dni temu biawiłam się z chłopakiem ale to trwało tylko minutę czy mogę być w ciąży ? Boli mnie jedna prawa pierś ale tylko jak dotykam nie wiem co mam robić. Od Stycznia miałam dużo stresów ale wtedy miałam okres a teraz nie. teraz jest wszystko ok ale przez 4 miesiące było okropnie i miałam okres. Proszę pomocy !!!!!!

spozniac ci sie moze wlasnie przez stres , ale jak chcesz to zrob sobie test i bedziesz wiedziec

Jesli bawiłaś sie w piasku to nie mozesz być w ciazy :o Na czym ta zabawa polegała? :o

Gość raczej wątpliwe żebyś
w ciąży była...

Gość przestraszona bardzoo
hej ja mam ten sam problem :( od 5 dni mi sie spóźnia. i też poniosło mnei troche z chłopakiem...włożył mi raz tak na kilka sekund i popchał. :( głuipa sprawa. jeszcze wspomnę że chorowałam dosyc mocno przez dwa tygodnie miałam cały czas goraczkę i brałam antybiotyk :(

Gość Wrrr...
Pomozcie! Dni plodne mialam od 22.03 do 01.04. Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia 05.04 i chyba skonczyl we mnie. Czy jest mozliwa ciaza? Dodam ze mam dosc regularne miesiaczki 31-32dni...

Gość jasneże jak współżyjesz to
możesz być w ciąży... z tymi dniamy płodnymi to taka ruletka

a czy kots moze odpowiedzeić czemu u mnei sie spóżnia okres?

"wspomnę że chorowałam dosyc mocno przez dwa tygodnie miałam cały czas goraczkę i brałam antybiotyk" przecież sama sobie odpowiedziałaś

SleepingSun, a tak zwany \"kalendarzyk\" to nie antykoncepcja? Jeżeli wyznaczysz swoje dni płodne i możesz albo kochać się w te dni, aby zajść w ciążę, albo właśnie się powstrzymywać, aby ciązy nie było.

eh dzieki za odp. ale poprostu mam urojenia juz :( wmawiam sobie ze t omoże być ciaża..jak .. no wiesz jego członek był przez chwilę we mnie :(

no tak, ale moim zdaniem głupio jest traktować to jako jedyną formę antykoncepcji.. Zwłaszcza jeżeli jest oparta tylko na obliczeniach a nie na obserwacjach

nie, nie było. ale jest coś takeigo jak płyn ejakulacyjny...w kótrym jest troche plemników. chociaż nie wiem . bo raczej miał jeszcze suchego ...

zawsze mozna dodatkowo się zabezpieczyć, jeżeli ktoś nie jest pewny. Zgadzam się z Tobą, że same obliczenia nie wystarczają... dlatego napisałam "wyznaczyć" a nie "obliczyć" dni płodne... :)

przy wytrysku z milionów plemników do komórki jajowej dociera z 200, z tego co ja wiem w takim płynie plemników jest niewiele