Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borowik zwyczajny

Jak zdobyć niedostępną kobietę?

Polecane posty

Gość Borowik zwyczajny

Mam taki zwykły, banalny problem jak zdobyć niedotępna kobietę, która sprawia,że czuje sie nieswojo .. jest sliczna ale własnie postawiła wokó siebie taką barierę :( nie wiem nawet co o mnie myśli. boję się najbardziej, że ktoś mnie uprzedzi i ją mi zwinie sprzed nosa. kobiety, proszę Was o rady, macie może jakieś doświadczenia z tym związane,.może same jesteście niedostępne i macie dla mnie jakieś wskazówki

Gość podobno też jestem niedostępna
zimna, nieuczuciowa itd, a tak naprawdę boję się zranienia :-( Uciekałam zawsze przed uczuciem, jeśli ktoś pokazywał że bardzo mu zależy zwiwałam gdzie pieprz rośnie. W końcu poznałam kogoś kto chyba bał się tak bardzo jak ja, pokazał że w razie potrzeby mogę zawsze na niego liczyć ale na nic nie naciskał. I tak zdobył moje serce :-) Wszystko zależy czemu Twoja wybranka jest niedostępna, może boi się tak jak ja, a może lubi bawić się uczuciami innych, albo jest niezaiteresowana. jeśli jest taka jak ja to zdobędziesz ją konsekwetnym i cierpliwym działaniem, nie oczekuj od razu deklaracji, ale zawsze bądź gdzies niedaleko. Powodzenia :-)

Gość Ju...
Tak jak każdą inną, ale się pospiesz. Jeśli nie jest Tobą zainteresowana, to prędzej niż później to wyczujesz.

Gość Borowik zwyczajny
"podbno tez jestem niedostępna" wiesz, chba ona jest faktycznie taka jak Ty. na pewno nie bawi sie uczuciami, wiem że jest dobrym człowiekiem., może powodem jest to że miała ciężkie dzieciństwo :( (wiem to od innych osób, nie od niej )

Gość ja uwazam
a ile masz lat Borowiku ? ze osoby niedostępne maja ciekawsza osobowosc mimo ze tworza wokół siebie mur znam to faktycznie takie ooby boja sie zranienia ja wiele rzeczy doswiadczyłam od ludzi tych złych i zraziłam się do ludzi probuje codziennie przełamywac ta bariere to jest ciezkie

Gość ja uwazam
wiem jakie to uczucie jak sie kogos pragnie ale z drugie strony czujesz lek nie kazdy to rozumie

Gość podobno też jestem niedostępna
ja też miałam ciężkie dzieciństwo, w którym brakowało ciepła i poczucia bezpieczeństwa. Pokaż jej że może na Tobie polegać, że zawsze będziesz koło niej, nie wymagając od niej deklaracji. Jeśli uda Ci się zdobyć jej serce to okaże się że ma w sobie nieprzeciętne pokłady miłości. Dopóki nie poznałam mojego faceta nie podejrzewałam nawet że potrafię tyle z siebie dać :-)

Gość jest jeszcze inny sposób....
bądź jej przyjacielem i powiernikiem. Dużo z Nią rozmawiaj... udowodnij, że jesteś dla Niej wsparciem. To nie jest łatwe i na przykład ja nie ufam ludziom ze swojego otoczenia i jestem przy nich inna. W dzisiejszych czasach każda wrażliwa osoba (płeć nie ma znaczenia) boi się pokazać światu jaka jest naprawdę. Ja w wieku piętnastu lat obiecałam sobie, że już nigdy, nikt się nie dowie jaka jestem (nawet rodzina)...

Gość ja uwazam
to udajesz przed innymi ?

Gość Ju...
NIekoniecznie. Stosuj rady koleżanek piszących powyżej, a zostaniesz jej kumplem a nie facetem. A wtedy zapomnij, że ją zdobędziesz. Bądź facetem, bądź dla niej intrygujący, pokaż, że wpadła Ci w oko, ale pozwól jej się zdobywać, choć to Ty powinieneś wykonać pierwszy krok.

Gość to jest moj swiat
swiat w ktorym sie odnajduje

Gość hmmmmmmmmmmm
a czy bycie kumplem wylkucza wejscie w związek?? moj facet musi byc moim przyjacielem, nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej

Gość prowizorka
Z takimi niedostepnymi kobietami trzeba bardzo ostroznie. One z jednej strony nie poleca na zwyczajny "podryw", z drugiej strony jak czlowiek chce z nia duzo gadac to moze stac sie kumplem. Moj znajomy mial podobny problem. Byla taka dziewczyna, wlasnie niedostepna, po ciezkich przezyciach. Zblizal sie do niej powoli, wysluchiwal jej, radzil, pomagal. Po paru miesiacach oznajmila mu, ze dziekuje mu serdecznie za przyjacilska pomoc bo dzieki temu otworzyla sie i zakochala...w innym facecie.

Gość wiecie ze to ja
Po co Ci kobieta niedostępna?Ty bedziesz zdobywał,rozmawiał,okazywał uczucia,zanim dotrzesz do jej wrażliwości znudzi Ci sie,bo bedzie Cie skutecznie odpychać.Zostaw ją w spokoju.

Gość Ju...
Tak, bycie kumplem wyklucza wejście w związek. Kumpel to postać bezpłciowa, na pewno nie mężczyzna.:P

Gość O znów ten dzieciuch
Jareczek sie pojawił.:o

Gość Ju...
Niedostępne kobiety - w sensie zgrywające twierdzę nie do zdobycia - rzeczywiście mogą być niewarte zachodu. Aczkolwiek niedostępne w rozumieniu nielecące na każdy bajer, to już co innego. Każdy jest dostępny - ale nie dla każdego. Jeśli ta kobieta pomimo Twoich starań nie będzie zainteresowana, to na pewno to wyczujesz. Ale przecież niekoniecznie musi tak być. Jeśli nie spróbujesz, to się nie przekonasz.:P

Gość Borowik zwyczajny
a ta niedostępna kobieta ma 30 lat, być może tu pies pogrzebany

Gość Borowik zwyczajny
jest moja nauczycielką, więc czesto się spotykamy. Mam wrażenie, że poza szkołą może inaczej by się zachowywała

A co za roznica, jaki jest powod niedostepnosci? Jak babsko jest niedostepne, to bedzie samotne. Proste.

Gość Ju...
He he, no to masz, chłopcze, fantazje.:P:P:P Nie masz szans, że tak powiem. Ale zaproś ją na kawę [Ty oczywiście weź gorącą czekoladę:P], może się zgodzi.:P:P:P

"Aczkolwiek niedostępne w rozumieniu nielecące na każdy bajer, to już co innego." problem w tym, ze jak taka kobieta trafi na goscia z niezla gadka, to ja zdobedzie tak czy siak. A tacy faceci lubia zdobywac i porzucac. Wiec krzywde taka kobieta robi sama sobie.

Gość Ju...
Jeśli kobieta sprawia wrażenie niedostępnej, to przynajmneij mniej patałachów się koło niej kręci.:P Niestety, nie wszystkich to zniechęca.:o

Gość Ju...
DFS, ale jaką krzywdę? Krzywdę to by robiła sobie, gdyby była z każdym, kto tego chce. Ale jeśli jest czuła na względy tych, którzy ją interesują, to przecież bardzo dobrze.:D

Gość Borowik zwyczajny
powiem, że mam u niej parę pał i może to jest tego powdem, że się mnął nie interesuje

Gość Ju...
No jak to? Nie interesuje się, a pałę stawia? :P Jeszcze Ci źle??:P

Gość
Kupuj kwiaty i mów komplementy:)