Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozżalona panna

Zmarnowałam młodość

Polecane posty

Kurcze, szkoda nas ! Wiosna idzie, trzeba się wziąć w garść, uwierzyć w siebie ! Nie wiem, moze trzeba się gdzies zapisać, wykupic karnet na siłkę, basen, cokolwiek, trzba wychodzic do ludzi ! W sumie to ja sotatnio wymyslam, ze nie mam czasu, duzo nauki, gdy mnie ktos zaprasza, nie chcę siedziec u kogos w domu nad ciastkami ;)

Gość 213
ale jest jeszcze dla nas nadzieja :) tylko musimy zmienic nastawienie do życia

Gość rozżalona panna
Może warto gdzieś wyjść tylko gdzie i z kim :O U mnie niestety jakoś te wspólne wypady ze znajomymi nie wychodzą :O

Gość ja jestem w wrocławia
A ja co z tego, ze imprezuje, mam znajomych, faceta, mimo to często czuje sie samotna, troche tak jak bezpański pies :o :o:o

Gość rozżalona panna
213 ale to nie jest takie łatwe :O

Gość 213
wiem że nie jest łatwe ale damy radę ja nie jestem brzydalem :) ale ideałem też nie ale postanowiłem że mimo to powalczę o lepsze jutro :classic_cool:

Gość rozżalona panna
Ja też brzydka nie jestem. Ale nieśmiałość, brak pewności siebie jednak nie przysparzają mi znajomych 😭 Wolałabym być brzydka, ale pewna siebie i swojej wartości

rozżalona panna Nie jestem stara panna, tylko koleżanki są w związkach, są zakochane a ja nie potrafię Mam 23 lata. nie bawiłam się bo myślałam, że tak nie robią grzeczne dziewczynki, chciałam być idealna, grzeczna, tylko z perspektywy czasu widzę ze to było głupie ____________________ Współczuję ci głupiego myślenia. Ja nie bawiłam się, bo jeszcze nie spotkałam ludzi, z którymi bym chciała. Nie miałam ochoty. Mogłabym tylko z kimś dojrzałym i odpowiedzialnym. Moi rówieśnicy w czasach, gdy miałam naście lat byli głupi i lekkomyślni. :) Nie dorównywali mi. Ale przecież to nie moja wina, wyszło, jak wyszło. Odrobię to sobie, z pewnością. :) Oni będą zmieniać pieluchy swoim dzieciom a ja będę żyła na 100%. :) Duchowo czuję się młoda i nie mam poczucia, że coś ważnego mnie ominęło. Wręcz przeciwnie. Wszystko, co najlepsze przede mną.

Gość 213
rozżalona panna .....a co sprawia że masz taką sytuację w życiu ??

Gość rozżalona panna
Ja nie potrafię być tak wyniosła jak Ty :O A tak odnośnie odczuwania wieku, to ja się czuję raczej staro niż młodo :O Ja nie zazdroszczę im tego, że maja dzieci i mężów. Ja bym tylko chciała być zakochana a nie jestem. Miałam czas na zabawę i młodzieńczą miłość a jej nie wykorzystałam 😭

Gość rozżalona panna
213 ale ja nie potrafię wyjaśnić dlaczego jest ze mną tak a nie inaczej :O

Gość piwniczanka23
no walsnie , gdyby tylko bylo z kim i gdzie , a tak.....:( tez jestem niesmiala:(

Gość 213
a najgorsze jest to że ja nie jestem nieśmiały :O:O:O

rozżalona panna Ja też brzydka nie jestem. Ale nieśmiałość, brak pewności siebie jednak nie przysparzają mi znajomych Wolałabym być brzydka, ale pewna siebie i swojej wartości ___________ Rozżalona, to dziwne co piszesz... Z nieśmiałości wyrasta się. Ja czuję się zupełnie inaczej teraz, niż gdy miałam 15, 16 lat. Zmienił się też stosunek do mojego ciała. Nie wstydzę się i nie chodzę po ulicach zgarbiona i ze wzrokiem wbitym w ziemię. (Czasem zdarza się, ale tylko wtedy gdy mam jakiś realny problemy, czy po prostu zły dzień, jednak to już rzadko)Kiedyś wszystko mnie stresowało, tera jestem spokojniejsza. Moje poczucie wartości jest wysokie, lecz parę lat temu było z tym bardzo różnie. Wiesz, takie problemy są całkiem normalne w wieku dojrzewania, ale ty już jesteś dorosła. Myślę, że powinnaść dojść przyczyny Twoich problemów. Porozmawiaj z kimś o tym. Pozdrawiam.

Gość rozżalona panna
Ale ja nie potrafię rozmawiać z ludźmi o tego typu problemach :O

Ja nie zazdroszczę im tego, że maja dzieci i mężów. Ja bym tylko chciała być zakochana a nie jestem. Miałam czas na zabawę i młodzieńczą miłość a jej nie wykorzystałam _____________________ Może tak miało być. :)

Gość rozżalona panna
Tylko dlaczego tak miałoby być? jaki jest w tym sens? :O

Napisałać, że zmarnowałaś młodość. ja ci w tej kwestii nie pomogę. Mam zupełnie inne odczucia od ciebie Widzisz problem w czymś, gdzie moim zdaniem go nie ma. Pa.

Gość rozżalona panna
Problem właśnie w tym tkwi, bo jednak te stracone lata nie wrócą 😭

Może czeka cie coś o wiele lepszego niż tych, którzy żyją inaczej. Ja wierzę, że nic nie dzieje się przypadkiem. Zobacz, że wynikają z tego jednak jakieś poytywy. Nie masz zbyt wielu złych doświadczeń, złych wspomnień.... A kolejne pytania, proszę, adaj już komuś innem, ponieważ ja już nie mam casu na odpowiadanie. Miłego wieczoru. :)

owoc_granatu >Jesteś moim Idolem :D Misiaki, nie smutamy, czas na zmiany !!!!!!! To wszystko jest w nas samych, są ludzie, ktorzy \"przebudzili się \" po 40 :) W wakcje mozemy urządzic wspolny bal :D

Ja mam 22 lata, cały czas czuje, ze jeszcze sie nie wyszalałam, nie wyszumiałam, chociaż imprezuje od kiedy skończyłam 16 lat :D Ale teraz dopiero sie rozkręcam. Problem w tym, że nie cierpie tańczyć. Smichy chichy, drinki i wygłupy. Kolezanki w moim wieku juz sie udupiły- jak nie zazdrosyny \"narzeczony\" to dzieciak :O Nie moje klimaty. Ale towarzystwo do balang zawsze sie znadzie, wiec sie nie łam kochana :D

Hejka. Nie pozwólmy upać topickowi :( Ja nie zawsze mam dostęp do neta, ale postaram się zaglądać :) Jak tam się dzisiaj miewacie, u mnie świeci słońce :D Pozdr.

Gość okopatrzy
no tak to jest jak sie bylo przymulem w mlodosci heheh.ja mam 19 lat i szaleje na calego zeby nie zostac taka stara zgoszknila panna jak autorka.a tak wogole to po co o tym piszesz?teraz troche za pozno.no masz jeszcze szanse znalezc jakiegos desperata ale daje mu rok i odejdzie albo zdradzi z mloda jakas bo ty jestes stara,zgoszkniala, i pewnie zapuszczona:p moze idz do kosciola czy na jekies spotkanie emerytow i rencistow zabaw sie dziewczyno

Gość juz wesola
czesc wszystkim, pozdrawiam goraco:) hmmm w wieku 23 lat nie mozna miec zycia zmarnowanego!! jestes jeszcze mlloda v,nie wiesz jak zycie ssie ulozy. Dzisiaj jest beznadziejnie jutro bedziesz zakochana jak golabek:P przyjdzie czas , przyjdzie pora. Trzeba sie wyszalec, odpowiednie towarzystwo i dawaj na dyske. Macie tam tyle mozliwosci , ze az sie prosi.... pozdrowienia dla ,,owoc_granatu "