Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka pisze za ojca

Powiedzcie czy to jest normalne

Polecane posty

Gość matka pisze za ojca

Ojciec założył sobie konto na naszej klasie, ale sam tylko siedzi i mówi matce, co ma pisać do jego znajomych. Rozumiem, gdyby w ogóle nie znał się na komputerze, ale zna się. Potrafi znaleźć coś w internecie, pisać itp, tylko się po prostu leni. O każde zdanie matka się go pyta, a ten jeszcze robi jej pretensje, że czegoś nie rozumie. A to, że matka nie rozumie, to jest wyłącznie wina jego nieumiejętnego tłumaczenia.

nie jest to normalne :-O ojciec glupi, a matka mu dorownuje (ciekawe czemu?) sorry, jesli urazilam, ale to moje zdanie

Gość matka pisze za ojca
To, że ojciec jest głupi - to wiem. Ale czemu twoim zdaniem matka mu dorównuje?

Gość matka pisze za ojca
Trochę nie ma wyboru niestety, bo jest od niego zależna finansowo :-(

Gość przykro powiedziec
mój ojciec ma tak z drukowaniem dokumentów. Nie chce mu sie przejsc z jednego pokoju do drugiego z laptopem, wlaczyc drukarki, podlaczyc kabla i coagle mi marudzi, zebym mu cos wydrukowala. Tez potrfai, ale mu sie nie chce. Kiedys mu mowilam, zeby sam sobie drukowal, nie poskutkowalo, wiec dla swietoego spokoju mu drukuje. Leniwy jest, jak prawie kazdy inny facet :O

Gość matka pisze za ojca
Ale ja też jestem facetem i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś pisał za mnie do moich znajomych! :-O

hehe... dobre! "zalezna od niego finansowo" no i co z tego?! wiele kobiet siedzi w domu i nie pracuje! zajmuja sie domem, dziecmi, zalatwiaja mase roznych spraw... ja tez bylam w takiej sytuacji i nigdy nie przyszlo mi do glowy, by uslugiwac w jakis idiotyczny sposob mezowi :-O bo jestem uzalezniona od niego finansowo! troche szacunku dla siebie! gdyby Twoja matka nie pisala i nie spelniala ojca zachcianek to co by sie stalo? nie dalby matce jesc? a moze ukaralby w inny sposob? Boze! widzisz i nie grzmisz!

Gość przykro powiedziec
Rety, ojciec jest leniwy i tyle. a matak nie jest glupia, tylko pewnie woli napisac niz Twoj ojciec mialby jej gderac. Lenistwa nie wyleczysz. :(

Gość matka pisze za ojca
Nie dałby kasy i znęcałby się psychicznie i fizycznie. Mało?

Gość matka pisze za ojca
ojcu nawet do wc nie chce sie isc zrobic kupe i matka musi za niego :o

no wiec skoro matka godzi sie na maltretowanie i takie traktowanie swojej osoby to juz zupelnie brak mi slow :-O wez ja zaprowadz do psychologa i niech zacznie sensownie sobie ukladac zycie!

Gość matka pisze za ojca
Chodzi do psychologa, ale to nie jest takie proste. Ona jest na rencie, ojciec też (ale ma sporo wyższą), ja nie pracuję, a do tego pomaga nam matka mojego ojca, więc żadne rozstanie nie wchodzi w grę.

Gdyby mnie ktoś w jakiś sposób zmuszał do takiej usługi, to złośliwie pisałabym z całą masą błędów ortograficznych. Niech się potem tatulek wstydzi. ;)

bredzisz! chciec to moc! matka ma rente, moglaby dorabiac, np. pilnujac dziecko itp.! poza tym nawet jesli nie bedzie dorabiac to chyba jej renta starczy na wyzywienie jednej osoby?! a ojciec z kasa niech sie wypcha! i jeszcze jedno pytanie - ojciec wie, ze matka chodzi do psychologa? jesli tak, to czy nie zastanawia go - dlaczego jego zona musi korzystac z porad takiego lekarza?

Gość do kwa-kwa
Psycholog nie jest lekarzem. Przestańcie ludzie mylic psychologa z psychiatrą.

Gość psycholog jest lekarzem dusz
jesli skończył psychologię kliniczną, to jak najbardziej

Gość czegos nie rozumiem
Czy nasza klasa to nie jest przypadkiem portal dla dzieci w wieku szkolnym?

Gość zrozumialam
acha, nie jest