Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Jakie plany macie na weekend?

Polecane posty

Ciebie kretynku nie pytałam:) Ale jak już się tu wścisnąłeś to pochwal się ,czym będziesz walił tego konia?:O Przecież 5 cm to stanowczo za mało:D:D

Gość Andrzej1212
Jak powiedzial swiety Lukasz,huja reka nie oszukasz.

Gość taka prawda ona
weekendowe ruchanko :classic_cool: 🖐️

Jarek z chamami nie gadam Ja mam też dzisiaj nieciekawe plany. Muszę uzupełnic notatki, zrobic pranie, a wieczorem pojadę do siostry po samochód,mój wyzionął ducha i nie mogłam dziś pojechac na zajęcia, które mam poza miastem. Dobrze się złożyło, bo jakaś wichura właśnie się zerwała:)

delikatnie napomknę że jest to forum dla ludzi i każdy może się udzielać w mniejszy lub większy sposób...

Gość marianek
nie zwracajcie uwagi na tego pustaka bo jego to kręci

Jarek ma po prostu niską samoocenę i dlatego jest taki złośliwy dla kobiet...i nieważne jakich..brzydkich .ładnych...grubych...chudych...dla niego kobieta to WRÓG

Agniecha...daj spokój..mam wiele koleżanek które tak sie nazywają i naprawdę nic im nie mogę zarzucić

Jarek :P jeżeli tak samo wyglądasz jak się wypowiadasz to ci wybaczam, jesteś już wystarczająco pokrzywdzony przez los:) Weż sobie coś na uspokojenie i głęboko oddychaj:D:D

Gość marianek
Franciszka ale musisz przyznać że Jarek jest chyba małó rozgarnięty , jeżeli ktoś nick odczytuje jako imię no to sorki , a po za tym jeżeli ktoś nie potrafi złożyć jednego normalnego zdania tylko same wyzwiska no co taka osoba może sobą reprezentować , przecież zauważcie że ktoś taki nie potrafi odpowiedzieć na bardzo proste pytanie , mianowicie " jakie masz plany na weekend ? "

Jarek już strożytni indianie mówili każdy potworek znajdzie masę paskudnych amatorek nie łam się chłopie, ciebie też taka kiedyś dopadnie:) :D:D

Gość marianek
ha ha Agniecha jesteś dobra

Gość marianek
ale jesteś zaj.......y , siedzę sobie i myślę jakim trzeba być tępym żeby komuś ubliżać

Gość marianek
Agniecha , przecież to odrazu wiadomo że cyklista , skoro tak pisze o kobietach

Jaruś czytaj ze zrozumieniem:P Czy ja pisałam, że potrzebujesz kobiety? Napisałam, że cię kiedyś jakaś paskuda dopadnie i nawet nie piśniesz. BTW tobie kobieta jest bardzo potrzebna- teraz to napisałam:)

Gość marianek
a co byś napisał gdybym Ciebie popierał ? też klakier , wazeliniarz , człowieku postaraj się poukładać w tej pustej głowie że jest to forum dla wszystkich i każdy może wyrażać opinię jaką chce ale po jaką cholerę ty wszystkim ubliżasz , zresztą po co ja pytam jak i tak nie potrafisz odpowiedzieć ha ha