Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Jakie plany macie na weekend?

Polecane posty

Gość marianek
no widzisz wiedziałem że taka będzie odpowiedż , tak pusta jak ty ha ha , jeżeli można to nazwać odpowiedzią , człowieku postaraj się chociaż zrozumieć co ja napisałem , i chociaż spróbuj odpowiedzieć , wiem że bardzo się spocisz bo będzie to dla ciebie bardzo wyczerpujące

Gość marianek
Agniecha to nie było do Ciebie

Gość marianek
ha ha gość naprawdę jest niesamowity , ale jarek czyżby rodzice wrócili do domku żę już spokojniej piszeszesz ?

Jarek, ja wiem, że dla ciebie moje i nie tylko moje posty są za trudne:P Dobra rada: nie czytaj ich po łebkach, one nie są takie długie:D:D

Gość marianek
zgadza się popieram jak to napisałeś większą grupę a wiesz dlaczego ? bo jestem normalny tak jak większość zresztą a jeżeli ty jesteś inny czyli mniejszość to sorki , twój problem . Mówiłem że cyklista ha ha - mniejszość

Gość marianek
ha ha ha

Gość marianek
no widzisz gdybyś chociaż troszkę był rozumną istotą to zrozumiałbyś że mój śmiech był komentarzem do wpisu Agniechy która chciała tobie tylko wytłumaczyć że te wpisy może wyglądają na takie długi ale chociaż daj sobie szansę i przecataj chociaż jeden rozumnie

Jarek, jesteś naprawdę taki głupi czy tylko udajesz? Zawsze jest tak, że jak KTOŚ zgadza się z jedną bądź drugą opcją. Ty nigdy z nikim się nie zgadzałaś??:P A co to znaczy to Ave Cezarze za każdym razem, gdy ten ktoś się pojawi?? Dlaczego włazisz mu w dupe? A może..........tak? Przyznawaj się:D:D