Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małe Kłamstewka ...

Facet który dość często okłamuję w sprawach błachych

Polecane posty

Gość Małe Kłamstewka ...

jest wart mojej miłości czy te drobne kłamstewka nie przerodzą sie kiedys w takie nie do przebaczenia ?!? Skoro nie potrafi być szczery w drobnych sprawach to co dopiero z resztą ...

Gość anka______________________
wiesz co miałam podobny problem, tylko te drobne kłamstewka zaczeły być na pożąku dziennym. Ze w końcu już sam zaczynał sie w tym gubić. Ale mnie to już nie dotyczy

Gość błahych porządku HHHHRZRZ

Gość tracy123
strasznie się brzydzę kłamstwem. a zakłamany facet nie jest dobry na pratnera. w związku szczerość jest ważnym elementem, powiedziałabym nawet, jednym z jego fundamentow. pomyśl ,małe kłamstewka na początek, a co dalej? ...

Gość Małe kłamstewka
jestem w związku ponad 5 lat teraz te kłamstwa wychodza powoli ciężko mi z nim zerwać ale z drugiej strony chyba nie warto w to brnąć dalej wydaje mi sie ze teraz może byc juz tylko gorzej :(

Gość tracy123
Kurcze, rzeczywiście ciężko, zwłaszcza zważywszy na ten pięcioletni staż :( Sądzę, że kłamstwa mogą rozwalić związek. Prędzej czy później. Kwestia tego, czy ktoś zdecyduje się zakończyć (np. Ty ze wzgl. na kłamstwa), czy kiedyś dojdzie do sytuacji prowokującej kogoś do zakończenia. A może on się zmieni....... jak poczuje się niepewny..... ? Nie wiem.

Gość a ja powiem tak.........
Niw wiesz do końca czt te drobne kłamstwa są jedynymi kłamstwami jakie słyszałaś, one są jedynie tymi które wyszły na jaw.. Nie licz na to że to się zmieni :O kłamstwo jest zawsze kłamstwem niezależnie od tego czy małe czy duże :O A od Ciebie zależy jedynie decyzja czy chcesz spędzić resztę życia z człowiekiem który nie jest z Tobą szczery.