Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaiiaaa

czy ja mam zaburzenia odzywiania???

Polecane posty

Gość kasiiaiiaaa

Dziewczyny ja nic innego nie moge jesc tylko hot-dog frtki cole karmi kawowe chisburgery z macdonaldu chipsy crunchips(ALee TLKO paprykowe inne wywalam) mentosy mientowe Zupki chinskie ale tylko te rosołowe jeden rodzaj czerwone pikantne z cienkimi kluskami Jakiekolwik piergogi ziamniaki pulety kotlety wywołuja u mnie mdosci i nigdy ich nie tkne potrafie całymi dniami nic nie jest jak nie dostane tego co chce w efekcie boli mnie watroba waze 47 kg przy 169cm wzrostu wygladam jak szkielet nie wiem dlaczego jestem taka chuda skoro jem tak kalorycznie wsumie... Chciałabym jesc jak człowiek ale nie moge nic innego mi nie smakuje nie potrafie się zmusić

Gość nid doczekasz
czterdziestki

Gość gdfgfgggfgf
raczej zaburzenia psychiczne - proponuje przyglodzic sie przez kilka dni- a jak zmadrzejesz to znaczniesz sie zdowo odzywiac

Gość kasiiaiiaaa
dobra dzieki za rady:O ide do mac-donaldu:Onikt nie moze mi pomóc...jakbym napisała chce schudnac 30k wtedy byłoby ze 100tys wpisów

Powiem Ci, że mam podobnie jak Ty... tylko, że ja już zjem tego kotleta czy coś ale z wielkim obrzydzeniem :O poprostu dla mnie te hamburgery itp są przepyszne ;) Też jem dużo fast-foodów, chipsów itp a ważę 46 kg przy wzroście 161 :O jestem chuuuda :(

Gość hanka122
na moje oko to wyglada na to ze jestes uzalezniona od tego swinskiego jedzenia, jezeli nie wprowadzisz normalnych posilkow, zdrowych, pelnowartosciowych typu na obiad zupa jarzynowa, ziemniaczki, kotlet, gotowane warzywa itd -typowe jedzenie, to za pare lat odczujesz skutki tego jechania na tej smieciowej zywnosci