Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkaaaa

Nordstrom - czy kupowałyście coś w tym sklepie??

Polecane posty

Gość sukienkaaaa

http://shop.nordstrom.com/?origin=tab-logo czy kupowałyście coś w tym sklepie?? szalenie podobają mi się ich sukienki, chociaż są drogie, a do tego jeszcze koszty transportu, jeśli jest to w ogóle możliwe ;) znacie ten sklep ??

to jest porzadny sklep. dobre marki, dobre wykonanie. nie powinnas sie zawiesc co do jakosci. ale niestety - nigdy nie wiadomo jak ciuch bedzie lezal na czlowieku. a przy takich kosztach przesylki i potem jeszcze zwrotu to chyba troche ryzyko ...

Gość sukienkaaaaa
no właśnie chodzi mi o zakupy od strony technicznej, czy w ogóle jest taka opcja, że przyślą mi sukienkę do Polski, jak z opłatami, czy może jest jakaś firma w Polsce zajmująca się rozprowadzaniem tych ubrań ????

moja mama kupowala tam suknie wieczorowa i jest zadowolona. chciala najpierw zobaczyc ja w sklepie, ale akurat byla dostepna tylko przez internet i zaryzykowala. nie zawiodla sie, wszystko bylo jak w opisie, wygladala w niej pieknie. ale jest tam wielu projektantow, wiele marek i roznie mozna trafic jak w kazdym sklepie z reszta.

niestety nie wysylaja zagranice :( wlasnie spojzalam przed chwilla. ale mozesz sobie sprawdzic marki wybranych sukienek, a potem poszukac, czy jakies sklepy w europie prowadza sprzedaz tych marek :)

Gość sukienkaaaa
dziękuję :)

jesli masz kogos w stanach to zamow na ich adres i niech zobacza czy warto wysylac dalej do Polski. jesli nie moga spowrotem odeslac do sklepu lub odniesc bez poniszenia dodatkowych kosztow. jednak z tego co dopytalam to akurat ta sukienka byla dobrej jakosci i sliczna i nie bylo takiej potrzeby ;)