Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodynka podroz

wycieczki z biurem podrozy

Polecane posty

Gość pogodynka podroz

W tym roku zamierzam wybrac sie na wycieczke objazdowa do Chorwacji.Nie wiem,ktore biuro wybrac.Zastanawiam sie nad biurami ALMATUR i ITAKA.Prosze was o porade.Czy ktos z Was korzystal z wycieczek objazdowych, jakie sa wasze opinie?Dzieki z gory za odpowiedzi.Pozdrawiam.

Gość ktoścoś
tak ja w tym roku chcę na chorwację wyslać córkę ,jeździ z almaturu już 5 raz zawsze jest zadowolona----ale w zeszłym roku dostała jeszcze jedną koloni,e z rospondu byla tańsza i ciekawsza-----dlatego postanowiłam szukać dalej.w przyszłym tygod.idę do mojego biura mają ciekawe ofertki....

Gość xyzzzzzzzzz
Jezdzilam z Almaturem i z Itaka i nie mam do nich zastrzeżeń :)

Gość kamilekkkkkaaaa
a objazdówki przez pośrednkiów (travelzone, blizejslonca.pl ) są bezpieczne?

Gość kaMal88
\"...a objazdówki przez pośrednkiów (travelzone, blizejslonca.pl ) są bezpieczne?...\" a czemu bliżej słońca jako spółka mialyby nie byc pewne? ? : -) firma znana już przez pewien czas, stabilna pozycja także na rynku, klienci nie narzekają. oferty także mają w sam raz na kieszeń każdego z klientów;) Są co prawda droższe propozycje wycieczek no ale to zależy chyba tylko od tego co nas interesuje, co chcemy zwiedzić etc.

Gość kaMal88
http://blizejslonca.pl/propozycja-podrozy.imperium_aztekow-meksyk-objazdowa.27041839.html?nl=2&reaf=meksyk zerknij sobie np na taką ofertę- ciekawa co nie?:) cena swoją drogą, jak już pisałem- zależy kto co chce zwiedzić a do odważnych świat należy niestety!!:) są też inne, tańsze wyjazdy ale co do bezpieczeństwa- no cóż, nie trzeba się wypowiadać jak ludzie wracają szczęśliwi (opinie na forach, a także od znajomych), ci którzy kupili wyjazd za ich pośrednictwem.

wędrowniczka Malwina Witam!Chcialabym zapytac o opinie na temat wycieczek z biura Almatur.Interesuje mnie wycieczka do Chorwacji- objazdowa.Niestety wczesniej nie korzystalam z uslug ww biura , nie wiem czy warto i czy jest to biuro, ktoremu mozna zaufac.Prosze o opinie.Pozdrawiam

Gość wariacja
a jesli chodzi o bezpieczenstwo to uwazam ze nie ma w tym temacie roznicy miedzy biurem a posrednikiem, w koncu jeden prezentuje oferty druiego wiec samo biuro musialo by byc niebezpieczne, co innego jesli mowimy o fakultetach kupionych na ulicy np egiptu ale tego nasze biura chyba nie sprzedaja

Chorwacja jest piękna, dla chcących wypocząć na plaży prywatnie polecam miejscowość Omis plaża piaszczysto-żwirowa i cuudne widoki. Dla tych, którzy chcą pozwiedzać polecam wycieczki zorganizowane przez Itakę \"Chorwacka Lista Przebojów\" lub \"W drodze do Albanii\" na stronach Itaki są bardzo atrakcyjne lasty. Tak naprawdę dopiero na objazdówce można \"poczuć\" smak Bałkanów.