Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajaajjjjjjjjjjjjjj

Zapłodnienie przez bieliznę.

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaaasssssssssss
Jej.. wy nie potraficie normalnie odpowiedzieć? Ja się pytam poważnie z tym palcem. przecież tam była sperma..

Gość Lilka91
Wiem, ze to malo mozliwe ale pytam po prostu z czystej ciekawosci. Bo i tak uwazam ze jestem na dzieci za mloda. W tamtym roku przezylam podobne doswiadczenie znaczy te testy ciazowe i wszystko inne bo mialam wszystkie objawy. Strach zawsze zostaje.

lilka 91 skoro jesteś tak sprytna ze umiesz sobie dzien cyklu policzyć to i na swoje durne pytanie będziesz sobie umiała odpowiedzieć kaaasss odpowiedz była tak poważna jak postawione pytanie

Gość Lilka91
Drogi Onfim. Pytanie zadalam z czystej ciekawosci, a nie z tego ze sie czegos obawiam bo wiem ze tol raczej mozliwe nie jest. Ale jak juz pisalam wczesniej juz reaz spotkalal mnie tka sytuacja no i konsekwencje byly dosc przykre. Z leku przed rodzicami zawsze po pettingu w ktorym jestem bez bielizny obawiam sie ze jednak jakas jedna na milion sznsa na to ze moge byc w ciazy jest ;/. A dni cyklu umiem wyliczyc poniewaz mam regularne miesiaczki a i lekcje biologii juz w gimnazjum o tym nauczaja. :)

lilka skoro używasz sformułowania "raczej nie jest możliwe" to nic nie wiesz

Gość Lilka91
Dobrze. Nie jest to mozliwe. Nie jestem doswiadczona jeszcze w takich sferach, gdyz mam 17 lat i w moim domu i otoczeniu ciaza i zaplodnienie to temat tabu, ktorego nikt nie porusza. Dobra koniec juz tego. Przekonalas mnie. Nie mam juz zadnych watpliwosci. Dzieki za uswiadomienie, za to, ze nie warto zadawac glupich pytan. ;p

lilka lepiej zadawać głupie pytania niż popełniać głupie błędy a jak nie wiesz to ci wytłumaczę bo każdy ma prawo nie wiedzieć ale zasada polak mądry po szkodzie to głupota. Najpierw myśl potem rób i nie bedziesz mieć tego typu problemów

Gość Lilka91
Nom masz racje. Moja matka zrobila kilka glupich bledow i w wieku 23 lat miala juz trojke dzieci. Mam wrazenie ze rodzice po prostu "przestrzegaja" mnie ("jak przyniesiesz dzieciaka to won z domu") zebym nie zmarnowala sobie zycia juz na starcie. Dzieki za uswiadomienie jeszcze raz.;p

rodzice z zasady nie chca zle dla swych dzieci . Możliwe że tak probują ci coś uświadomić bo inaczej nie umieją rozmowy o sexie dla rodziców nie należą do najłatwiejszych rzeczy

Gość Lilka91
Zamiast rozmawiac oni tylko krzycza. Czasem wydaje mi sie ze nic wiecej nie potrafia. Gdy dowiedzieli sie ze nie jestem dziewica to nie chcieli mnie z domu wypuscic.

skąd ja to znam :) Rodzice tak mają po ślubie im się kanały przestawiają na tryb krzycząco pretensjonalny

Gość Lilka91
Roznie bywa ;p ale ja pewnie tez bede taka ostra matka. Rodzinne. :)

Gość janiewiemjaksienazwac
Przeczytałam cały wątek i powiem wam, że to wcale nie jest tak, że jest niemożliwe zapłodnienie przez np włożenie palca ze spermą. Jeśli kobieta ma dzień płodny to wtedy jej śluz pomaga 'przedostać się' plemnikom. Ale owszem- szanse na ciąże są małe.

Gość ajajajajajjjjj
na serio to możliwe?.... kurde;/ może się wybiore po prostinor. jeszcze nie za późno.

Gość Lilka91
Do janiewiemjaksienazwac: jak to czytam to sama nie wiem czy np. z tym palcem ze sperma to jest mozliwe czy nie? Potracilam sie.

A dlaczego ty d....a kobieto nie zastanowisz się zanim sobie dasz cokolwiek wsadzić o tym że to grozi ciążą. A teraz sr... sz po gaciach bo ciaża gdzie ty miałaś głowę? Leć leć i niech ci jeszcze trochę rozumu przepisze chociaż głupota raczej uleczalna nie jest.

Gość ajajajajajjjjj
Nie cofne tego, co było.

to może powiedzmy głośno i wyraźnie: przez majtki nie przez spodnie nie przez samo ocieranie nie przez palce nie przez palec ze sperma szanse nikłe ale zawsze przez stosunek przerywany tak przez pełny stosunek tak

Boze a Ty widzisz i nie grzmisz😭 jaki postinor dzieczynko,nie bedzie z tego zadnej ciazy, chyba,ze znajdzie sie w rekoordzie Ginessa, to jakies chyba termonatory muisalyby byc chyba,zeby sie przez bawelne przegryzc i jeszcze do pochwy wejsc i dalej do jajowodow,od petingu nie zachodzi sie w ciaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ale się uśmiałam
Zabawny ten topic. Przyznaję. Aczkolwiek co do drugiej "koleżanki".. to zapłodnienie przez palec jest możliwe...

Gość karina990
hej mam pytanie chlopak mial plyn przedejakulacyjny na reku ale wytarł go pozniej za jakis czas dotykal mnie w miejscu intymnym reka ale bez penetracji czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?? prosze o odpowiedz...;(

Gość 1990wiki1990
ja mialam taka sytuacje.. mialam majtki i spodenki.. on mial bokserki.. ocieraliśmy się o siebie.. nie moglo dojsc do zaplodnienia co nie?? :(:(:(

Gość ONQ
TO BARDZO WAŻNE JESTEM Z CHŁOPAKIEM PONAD ROK.. ALE USTALILIŚMY ŻE MAM DZIEWICĄ PROBLEM W TYM ŻE WCZORAJ TAK JAK WYŻEJ, OCIERALIŚMY SIE O SIEBIE I MIELIŚMY NA SOBIE BIELIZNE, I POSUNĄŁ SIĘ DO TEGO ŻEBY MNIE POPIEŚCIĆ W CZUŁYCH MIEJSCACH. W TAKICH MOMENTACH TRACI SIE ROZWAZNE MYSLI.. BOJE SIE ŻE MÓGŁ MIEĆ NA PALCACH PLEMNIKI.. CZY TO MOŻLIWE, ŻE jeśli miał tam plemniki i dotykał w tych miejscach to czy mogłam zajsc w ciążę? jesli jest w dodatku dziewicą? jesli chdzi o dni cyklu to niestety te dni nie są mi na korzyść w tej sytuacji.

Gość ONQ
* jeśli jest się dziewicą

Jak czytam ten temat, to nasuwa mi się jedna myśl...- w penisie jest kość i na dodatek może się złamać :D. A tak na poważnie. Studiuję biologię, w wielu przypadkach szanse na zapłodnienie w dniu owulacji są niewielkie, dlatego, że zanim plemniki dotrą do 1/3 górnej wysokości jajowodu, to komórka jajowa może już zdążyć obumrzeć.Jednak jest różnica między żywotnością kom. jajowej a plemników. Poza tym w pochwie panują dla plemników niekorzystne warunki, wiele z nich po prostu ginie. Plemniki supermocarne nie sąm jeansów jednak nie pokonają.

Gość JEremiasz
Zapłodnienie palcem jest możliwe w TEORII w praktyce musiałby to być super plemnior zeby od pochwy przez macice do jajowowda sie dostac, no chyba ze fagas ma takiego palca ze ci do macicy wklada :)